ΕΡΤ: Ο «αριστερός» ύπουλος τρόπος προπαγάνδας στα πρότυπά Στάλιν
ΕΡΤ: Ο «αριστερός» ύπουλος τρόπος προπαγάνδας στα πρότυπά Στάλιν

Πάντα τα κρατικά ΜΜΕ ήταν ο προνομιούχος προπαγανδιστής της εκάστοτε κυβέρνησης…Το έχουν τερματίσει στην Αγία Παρασκευή.

Σήμερα η ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα. Είναι μια ΕΡΤ που αφηνιασμένα και αχαλίνωτα, μοχθηρά και ασύστολα, προπαγανδίζει το δωσίλογο και καταστροφικό έργο των «αριστερών» ανδρεικέλων…

Σε καθημερινή βάση οι «αριστερές» δημοσιογραφικές π@ρνες της «Αίθουσα σύνταξης» σκηνοθετούν ποικίλα σώου προπαγάνδας πάντα με τους κυβερνητικούς αξιωματούχους (τους «αριστερούς» απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ), καθώς και με τους αξιωματούχους της ΕΕ: Όλη αυτήν τη λεπρή καμαρίλα που πίνει το αίμα του ελληνικού λαού στο όνομα της διάσωσής του!!!

Δίνει φερ’ ειπείν συνέντευξη ο Πρωθυπουργός ή κάνει κάποια δήλωση. Αμέσως η ΕΡΤ παρουσιάζει το ρεπορτάζ, «σπηκάρει» ο συντάκτης τι είπε ο Τσίπρας κι αφού το πει, ο (η) παρουσιαστής - παρουσιάστρια προβάλλει καπάκι τον Τσίπρα να λέει αυτοπροσώπως αυτά που ο συντάκτης έλεγε ότι είπε! Θεϊκό!

Άλλωστε η επανάληψη είναι η μήτηρ της προπαγάνδας.

Υπολογίστε προσέτι ότι το εν λόγω γκρότεσκ (να λέει ο δημοσιογράφος τι είπε ο Τσίπρας και μετά ο Τσίπρας να το επαναλαμβάνει) επαναλαμβάνεται με τη σειρά του όλη μέρα!

Εν τέλει θα μπορούσε να συμπεράνει κανείς ότι η ΕΡΤ επί Δεξιάς ήταν απλώς δεξιά, επί ΠΑΣΟΚ ήταν απλώς Πασόκια και επί ΣΥΡΙΖΑ είναι απλώς γελοία

Τέλος για καταλάβει κάνεις τι άτομα απαρτίζουν την ΕΡΤ, ο άλλος υμνητής του Φιντέλ Κάστρο και του κομμουνισμού χύμα παρουσιάζεται ως "ανεξάρτητος δημοσιογράφος" !!και ειναι πίσω απο γνώστες ιστοσελίδες που μαγαρίζουν το ίντερνετ επίσης με κομμουνιστική προπαγάνδα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications