Εξωγήινος σε σπήλαιο στο Μεξικό: οι εικόνες που λένε μια άλλη εντελώς  ιστορία απο αυτη που διδάσκουν
Εξωγήινος σε σπήλαιο στο Μεξικό: οι εικόνες που λένε μια άλλη εντελώς  ιστορία απο αυτη που διδάσκουν

Οι ερευνητές στο Μεξικό βρήκαν μια σπηλιά που φιλοξενεί πέτρες με εικόνες να δείχνουν εξωγήινα οντά,η τυπική εικόνα γκρίζων εξωγήινων , και κάτι που φαίνεται σαν διαστημόπλοιο.

Οι ερευνητές άρχισαν να αναζητούν τις μυστηριώδες σπηλιές μεταξύ Puebla και Veracruz στο Μεξικό, μέσα από θρύλους της περιοχής που έλεγαν ότι οι εξωγήινοι επισκέφθηκαν τη Γη στην αρχαιότητα,και οι άνθρωποι τους ζωγράφισαν σε εκείνα τα βουνά που ηταν οι σπηλιές .Οι πέτρες με απεικονίσεις βρέθηκαν σε τρία σπήλαια.

Οι ερευνητές σε μια από τις σπηλιές εξέτασαν λεπτομερώς αυτές τις εικόνες που εκαναν την μεγαλύτερη εντύπωση, και αυτό που πιστεύουν ειναι ότι είναι μια σαφής απόδειξη ότι στην αρχαιότητα οι εξωγήινοι ήρθαν στη Γη και είχαν επαφή με τους ανθρώπους. Εκτός από την εύρεση των πετρών με τις εικόνες των εξωγήινων, οι ερευνητές βρήκαν επίσης μερικά ίχνη που πιστεύουν ότι είναι χρυσός σε δύο από τις σπηλιές.

Είπαν ότι ανακάλυψαν στοιχεία ότι οι αρχαίοι άνθρωποι βρήκαν εξωγήινα όντα από άλλο πλανήτη. Σε μία από τις πέτρες, τα σχέδια αποκάλυψαν αυτό που οι ερευνητές είπαν ότι ήταν το πάνω μισό ενός διαστημοπλοίου και ενός ανθρωποειδούς που ήταν από έναν άλλο κόσμο. Η εικόνα δείχνει ένα εξωγήινο ον δίπλα σε ένα ανθρώπινο ον της προϊσπαντικής εποχής, και το άτομο δίνει στον εξωγήινο αυτό που φαίνεται να είναι καλαμπόκι.

Εξωγήινος σε σπήλαιο στο Μεξικό: οι εικόνες με λένε μια άλλη εντελώς την ιστορία απο αυτη που διδάσκουν

Υπάρχουν και άλλα περίεργα σύμβολα που δεν έχουν ακόμη αποκρυπτογραφηθεί. Ο τοπικός θρύλος στο Μεξικό μιλά για ένα μυστηριώδες σκάφος που κρύφτηκε κοντά στα σπήλαια, και είχε περάσει απο γενιά σε γενιά στον τοπικό λαό του Μεξικού .

Το σκάφος που αναφέρει ο θρύλος ήταν ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι εξερευνητές πήγαν να ερευνήσουν την περιοχή πριν από τρεις μήνες. Παρά το γεγονός ότι δεν βρήκαν κανένα στοιχείο για "κρυφό διαστημόπλοιο" ανακάλυψαν αυτό που πιστεύουν ότι είναι απόδειξη ότι οι εξωγήινοι προσγειώθηκαν σε αυτό το μέρος κατά την αρχαιότητα και ήρθαν σε επαφή με τους ανθρώπους εκείνης την εποχής. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications