Οι Θρυλικοί Προκατακλυσμιαίοι Πολιτισμοί (video)
Οι Θρυλικοί Προκατακλυσμιαίοι Πολιτισμοί (video)

Λέγεται ότι ανέπτυξαν εξαιρετικά προηγμενες επιστήμες και τεχνολογίες που προφανώς θα είχαν μία σχέση άμεση με αυτό που συμβαίνει τώρα σε όλο τον κόσμο.

Ένας αναπτυγμένος κόσμος κατά κάποιο τρόπο θα μπορούσε να είχε πλεονεκτήματα περισσότερα από ότι έχουμε εμείς σήμερα, για παράδειγμα όλη η ανθρωπότητα μιλούσε μόνο μία γλώσσα, αυτό πρέπει να διευκολυνε τα καλλιτεχνικά και επιστημονικά επιτεύγματα τα οποία απαιτούν τη συλλογική προσπάθεια πολλών με ποικίλες ικανότητες !!

Επίσης η μεγάλη διάρκεια ζωής των περισσότερων ανθρώπων εκείνη την εποχή σημαίνει ότι θα μπορούσαν να συνεχίσουν να αναπτύσσουν αυτό που είχαν μάθει όλα αυτά τα χρόνια !
Τουλάχιστον έτσι έχουμε μάθει από τις αρχαίες γραφές και την Βίβλο!
Πολλοί λένε ότι η βιβλος όταν αναφέρει για χρόνια σε ανθρώπους αναφέρει μάλλον τον αριθμό αυτών των χρόνων σε μηνες!

Άρα όλα όσα ξέρουμε για ανθρώπους που έζησαν από τα χωριά και διακόσια χρόνια Ίσως θα έπρεπε να τα υπολογίσουμε σε σε μία άλλη μονάδα μέτρησης είτε μήνες είτε βδομάδες ανάλογα το αλληγορικό κρυφό κείμενο που ηθελε να περάσει αυτός που έγραψε τα αρχαία κείμενα!

Το σίγουρο είναι πάντως ότι στην ιστορία του ανθρώπου έχουν ξαναϋπάρξει εξελιγμένοι πολιτισμοί οι οποίοι κάποια στιγμή εξαφανιστηκαν …. τους λόγους μπορούμε να τους σκεφτούμε με πολύ μεγάλη φαντασία! Ένα στοιχείο όμως που είναι σίγουρο ότι μένει από όλα αυτά είναι ότι η εξέλιξη δεν είναι αναγκαστικά και το μέσο επιβίωσης, δεν είναι το κλειδί που θα σου δώσει την σιγουριά ότι θα υπάρξεις για πάντα!

Ισως αν καταφέρναμε ποτέ να έχουμε επιστήμη μαζί με ήθος, εξέλιξη μαζί με πνεύμα να βάζαμε περισσότερα θεμέλια στην σιγουριά της συνέχειας του πολιτισμού μας…

Και για να πεις την λέξη πολιτισμός θα πρέπει πρώτα από όλα να έχεις Συνείδηση για το σύνολο της ανθρωπότητας… Και όχι να πεθαίνουν παιδάκια από δίψα και έλλειψη καθαρού νερού και εσύ να χέζεις μέσα σε αυτό! Αυτό δεν είναι πολιτισμός είναι ένα πασάλειμμα εξελικτικό με ότι και όπου μας βολεύει… Για αυτό επιμένω και λέω συνέχεια μην έχετε τόσο πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη για τη δυνατότητα αυτού του πολιτισμού να συνεχίζει να επιβιώνει!

The Legendary Pre Flood Civilizations
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications