Καλά κάνει ο Σώρρας και  ζητάει από τους “οπαδούς” του να πληρώσουν τα χρέη τους λαός άξιος της μοιρας του(βίντεο)
Καλά κάνει ο Σώρρας και  ζητάει από τους “οπαδούς” του να πληρώσουν τα χρέη τους λαός άξιος της μοιρας του(βίντεο)

Στην αρχή έλεγα οτι ειναι άλλος ένας νεοέλληνας γραφικός σαν αυτούς τους υπέρ-ελληνες ουγκάνους πίσω απο ιστοσελίδες και blog που το παίζουν "πατριώτες" για να μαζεύουν κοπάδια, και βαζουν οτι προπαγάνδα βρουν μιας και πολλοί απο αυτούς δεν έχουν ούτε ένα δικό τους άρθρο ούτε ένα! και η ερωτηση ειναι τι προσφέρουν απο την στιγμή που όλα τα άρθρα τους ειναι copy paste?

Τίποτα! οτι ελεύθερη σκέψη είχε μείνει την ισοπέδωσαν με το ίντερνετ ! απο την μια οι ιστοσελίδες του συστήματος με μισθοφόρους της προπαγάνδας που παριστάνουν τους "ειδικούς", και απο την άλλοι αυτοι οι ηλίθιοι και αδίσταχτοι που μαγαρίζουν το ίντερνετ και συνειδήσεις με οτι σαβούρα βρουν !

Κάπως έτσι χειραγωγούν ολόκληρες χώρες! εμείς εδώ είπαμε τόσα πράγματα πρώτη φορά στην Ελλαδα (που φυσικά μόλις είδαν οτι έχουν απήχηση έτρεξαν να τα βάλουν και οι άλλοι, δεν χρειάζεται να βαλουμε λίστα με αποκλειστικά άρθρα που μας πήραν)και αλλα που έγιναν ευρέως γνωστά μέσα απο εμάς, μονο σε ένα θέμα δεν μας "έκλεβαν" στην αληθινή ιστορία του δεύτερου παγκοσμίου πόλεμου!αποκαταστήσαμε εν μέρη την ιστορική αλήθεια με αποτέλεσμα να βάλουν και σε αυτές τις "έγκυρες πήγες" με την απαραίτητη προπαγάνδα πάντα, και την άλλη πλευρά εν μέρη μισές αλήθειες, η διαστρέβλωση της ιστορίας που έχουν κάνει δεν έχει όρια, αλλα αυτα ποιος το βλέπει?κανένας! η που γίναμε στόχος του συστήματος? δεν είμαστε ούτε 10-20 σελίδες που ενοχλούμε το σύστημα , όλοι οι άλλοι ειναι για τα μπάζα αλλα παράδοξος έχουν κόσμο!

Στο δια ταύτα: Αρτέμης Σώρρας όποιος με λίγο ελεύθερη καθαρή σκέψη κάνει μια βόλτα στο ίντερνετ, και δει τι γράφουν θα εκπλαγεί απο την ηλιθιότητα που επικρατεί, πρώτα απο όλα πόσο ευκολόπιστοι ειναι στάσου εδώ,οχι απο τον Σώρρα αλλα απο το σύστημα, το οποίο οπως κάνει συνήθως βάζει δικούς του εκ των έσω τα είδατε τα αποτελέσματα!και πάντα θα βρεθεί ένας την κατάλληλη στιγμή ! τρέχα μόνος του τώρα να πληρώσεις την..... δώσε προσοχή εδώ: "Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων" κορόιδο νεοέλληνα! η μήπως νομίζεις οτι τον κυνήγησε το σύστημα για το κάλο σου ? τοσο σου κόβει? σε είδα και τοτε που σας μοίραζαν δάνεια ακόμα και για διακοπές,έτρεχαν να πάρουν και πανάκριβα αυτοκίνητα για να πουλάνε μούρη ο ένας στον άλλον και δεν είχαν λεφτά για βενζίνη ! και να χρωστούν όλη τους την ζωή σε τράπεζες! πού πας ρε Καραμήτρο; και μετά έκλεισαν την κάνουλα και βρέθηκαν χρεωμένοι....

Με νέο ηχητικό μήνυμα που ανέβασε στο διαδίκτυο και το… Sorras TV εμφανίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας. με τίτλους οπως Κωλοτούμπα ο Σώρρας: Ζητάει από τους οπαδούς του να πληρώσουν τα χρέη (vid)! απο ιστοσελίδες του συστήματος και αδίσταχτων αριστερών τύπου gazzetta.gr μια απο τις πολλές που έχουν στην πρώτη θέση, τα ίδια δίποδα που περίμεναν "σωτηρία" απο κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ διαβάζουν τέτοιες σελίδες αριστερών .

Καλά κάνει ο Σώρρας και  ζητάει από τους “οπαδούς” του να πληρώσουν τα χρέη τους λαός άξιος της μοιρας του(βίντεο)

Αυτή τη φορά ο Σώρρας ζητά από τους οπαδούς του να πληρώσουν τα χρέη τους προς τους δημόσιους οργανισμούς και τις τράπεζες με χρήματα και όχι με τα περιβόητα ομόλογα Σώρρα. Ανάμεσά τους και τον λογαριασμό της… ΔΕΗ, όπως λέει χαρακτηριστικά. Τι κατάλαβες απο αυτο? το θέμα δεν ειναι ο Σώρρας αλλα η μάζα που ενεργεί ως κοπάδι!με τα troll του συστήματος να σχολιάζουν δήθεν ως άσχετοι παντού απο το facebook έως σε μη δίκες τους ιστοσελίδες ! (κλασική τακτική τους 4-5 μαζί πάνε ) και να οδηγούν το κοπάδι στο στόμα του λύκου! το οτι λειτουργεί τοσο ηλίθια η μάζα ούτε οι ιδιοι δεν θα το περίμεναν!

Δεν λάτρεψα τις ιεραρχίες του,ούτε λύγισα με υποταγή μπροστά τους ,ούτε στα ψεύτικα είδωλά τους.Δεν χαμογέλασα ψεύτικα,υπήρξα πάντα ξεκάθαρος,ανάμεσα στα πλήθη,δεν ήμουν ένας άλλος αριθμός.Ήμουν μαζί τους, μα δεν ήμουνα δικός τους.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

4 comments

Ανώνυμοςείπε...

Βρε παιδιά σας έχω για ξύπνιους.
Πέσατε με την μούρη στην παραπληροφόρηση του συστήματος.
Ξανακούστε το video και θα διαπιστώσετε ότι ο Σώρρας παροτρύνει τον κόσμο να συσπειρωθεί και να "πληρώσει" ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ.

Ανώνυμοςείπε...

Βρε παιδιά σας έχω για ξύπνιους.
Πέσατε με την μούρη στην παραπληροφόρηση του συστήματος.
Ξανακούστε το video και θα διαπιστώσετε ότι ο Σώρρας παροτρύνει τον κόσμο να συσπειρωθεί και να "πληρώσει" ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ.

Ανώνυμοςείπε...

στο 4:50 λεπτό ακούω να λέει,
"να έρθεις να παραλάβης την πληρωμή σου."
μάλλον ακούμε ότι θέλουμε..

thevείπε...

Ο Σώρρας δεν έχει καθαρό πολιτικό λόγο. Φέρεται σαν να είναι βαλτός πράκτορας των Αμερικανοσιωνιστών για να παρασύρει εθνικιστές Έλληνες.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications