Χρησιμοποιείς το messenger; Τότε οπωσδήποτε πρέπει να διαβάσεις ΑΥΤΟ!
Χρησιμοποιείς το messenger; Τότε οπωσδήποτε πρέπει να διαβάσεις ΑΥΤΟ!

To Facebook αναγκάζει τα τελευταία χρόνια τους χρήστες smartphone και tablet να κατεβάζουν την εφαρμογή messenger προκειμένου να ανταλλάσουν μηνύματα.

Οι χρήστες που προχωρούν στην εγκατάσταση της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων καλούνται να αποδεκτούν τους όρους χρήσης.

Είναι μία συνήθης πρακτική από όταν άρχισαν να χρησιμοποιούνται μαζικά οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κάθε πρόγραμμα που εγκαθίσταται να απαιτεί την αποδοχή των όρων χρήσης.

Ποτέ, κανείς δεν έχει διαβάσει τους περίφημους αυτούς όρους. Και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το messenger. Μόνο που οι όροι της εφαρμογής αυτής που αποδεχτήκατε χωρίς να διαβάσετε περιλαμβάνουν κάτι τρομακτικό!

Ένας από τους όρους χρήσης του messenger, που έχετε ήδη αποδεχτεί, όπως θα δείτε και παρακάτω, είναι η ελευθερία να χρησιμοποιεί το μικρόφωνο της συσκευής σας όποτε θέλει και ακόμη να καταγράφει τις συνομιλίες σας κατά το δοκούν!

Χρησιμοποιείς το messenger; Τότε οπωσδήποτε πρέπει να διαβάσεις ΑΥΤΟ!

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ο browser opera για κινητα δεν χρειαζετε meessanger απ οτι εχω δει . μονο η εφαρμογη ζηταει του fb που ειναι ενσωματομενη (λες και τους το ζητησε ο κοσμος αλλα τελος παντον ολα ειναι απο κει που ειναι ....) , και o google chrome αν μπεις διαμεσου αυτουστο fb ..

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications