2 Ιαν 2018

Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος για... την κομματική πελατεία

Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος για... την κομματική πελατεία

Ο Ανδρέας Παπανδρέου με τα λεφτά της ΕΕ και τα εξωτερικά δάνεια έστησε το σοσιαλιστικό κράτος και βόλεψε όλη την κομματική του πελατεία για να παραμένει ο ίδιος στην καρέκλα.

Η πολιτική "καρικατούρα" του , δηλαδή ο Τσίπρας, προκειμένου να μείνει στην καρέκλα, στήνει το υποτιθέμενο κράτος της αριστεράς και βολεύει το κομματικό "μαντρί" του, εξαθλιώνοντας τη μεσαία τάξη και διαλύοντας φορολογικά τον ιδιωτικό τομέα, με την ευλογία των δανειστών, τους οποίους φυσικά ικανοποιεί στο ακέραιο.

Εμείς τώρα μπορεί να λέμε ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος και άλλα τέτοια παραμύθια. Ο χρόνος θα είναι ευτυχισμένος μόνο για την κομματική πελατεία και τους πολιτικούς πάτρωνες. Οι άλλοι απλά να βάλουμε το χέρι βαθιά στην τσέπη για να πληρώσουμε το καθεστώς.

ΥΓ. Δεν χρειάζεται φυσικά να γίνει μνεία για το πελατειακό και οικογενειοκρατικό δημόσιο της ΝΔ. Το βόλεμα στο δημόσιο των κομματικών πελατών είναι το δεύτερο σημείο στο οποίο συμφωνούν όλα τα κόμματα στην Ελλάδα. Το πρώτο είναι η εξασφάλιση των συμφερόντων της οικονομικής ολιγαρχίας και των δανειστών. Είναι τα σημεία από τα οποία εξαρτάται η διατήρηση της καρέκλας των πολιτικών μας πατρώνων, μιας και η πραγματική πολιτική και αποδοχή από το λαό είναι πράγματα εντελώς διαγραμμένα από το ελληνικό πολιτικό σύστημα...

hassapis-peter

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος για... την κομματική πελατεία
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications