Σταματά η παραγωγή του iPhone X; Το χαρακτηριστικό του που εκνευρίζει τους χρήστες
Σταματά η παραγωγή του iPhone X; Το χαρακτηριστικό του που εκνευρίζει τους χρήστες

Σε μια νέα έκθεση της εταιρείας Αpple, αναλυτής αναφέρει ότι οι απογοητευτικές πωλήσεις του νέου μοντέλου θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην απόσυρσή του τηλεφώνου από το φετινό καλοκαίρι.

Είναι η δεύτερη φορά που η Apple έχει ακυρώσει μοντέλο τηλεφώνου, από το iPhone 5C το 2014.

Ειδικοί πιστεύουν ότι η έλλειψη ενδιαφέροντος για το τηλέφωνο οφείλεται στο ότι «κόβεται» χώρος από την οθόνη λόγω της πάνω εγκοπής του τηλεφώνου.

Προβλέπεται ότι το iPhone X μάλλον θα σταματήσει να διατίθεται μόλις το φετινό καλοκαίρι, αντί να διατηρείται ως φθηνότερη επιλογή για το επόμενο έτος.

Σύμφωνα με την έκθεση, το ενδιαφέρον από πλευράς Κίνας για το τηλέφωνο ήταν χαμηλότερο, καθώς οι καταναλωτές πιστεύουν ότι υπάρχει λιγότερο χρήσιμος χώρος από ό, τι στο iPhone 8 Plus.

To σημείο που «κόβει» χώρο από την οθόνη

Στην εγκοπή βρίσκονται οι αισθητήρες τρισδιάστατης σάρωσης και οι κάμερες που ενεργοποιούν το αναγνωριστικό προσώπου, όμως εκεί κόβεται η κορυφή της οθόνης.

Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo πιστεύει ότι ένα μοντέλο «iPhone X Plus» θα κάνει ντεμπούτο αντί του τρέχοντος μοντέλου και θα μετριάσει τις ανησυχίες σχετικά με την άχρηστη περιοχή της οθόνης.

Αντίθετα, τα μοντέλα iPhone 6 και 7 ήταν πιο δημοφιλή από ό,τι αναμενόταν.

Πηγή: dailymail

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications