Χατζηδάκης : Σκοταδισμός -Εφεραν φορτηγό, έριξαν το άγαλμα, απείλησαν εργαζόμενο
Χατζηδάκης : Σκοταδισμός -Εφεραν φορτηγό, έριξαν το άγαλμα, απείλησαν εργαζόμενο

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, σχολιάζοντας την καταστροφή του αγάλματος στην περιοχή, μίλησε για σκοταδισμό και παρακράτος.

Ο κ. Χατζηδάκης, μιλώντας στο iefimerida.gr(που άλλου?τα έμμισθα troll τύπου "τρολοσπάστης βοσκός" και λοιπά ονόματα που βάζουν τα συριζοτρολ σχολιαστές να σχολιάζουν και να απαντούν με τα γνωστά ψέμματα στους "ανεπιθύμητους" που σχολιάζουν τα αυτονόητα ειναι εκεί ακόμα? η μετακόμισαν όλοι στην "επίσημη" ιστοσελίδα τους? για πείτε στο iefimerida.gr η άλλη καθεστωτική ιστοσελίδα να δώσει βήμα σε ένα βουλευτή της Χ.Α να δείτε τι απάντηση θα σας δώσουν, αν απαντήσουν φυσικά), είπε ότι «γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα έφτασαν στο σημείο 13-14 άτομα φορώντας κουκούλες. Πέρασαν σχοινιά στον κόκκινο άγγελο και στη συνέχεια τράβηξαν με φορτηγό το άγαλμα και το έριξαν στο έδαφος».

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι «όταν έγιναν αντιληπτοί από εργαζόμενο σε καντίνα που ήταν ανοιχτή εκείνη την ώρα, τον απείλησαν. Του είπαν, δε, πως αν καλέσει την αστυνομία, θα βάλουν φωτιά στην καντίνα».

«Σκοταδισμός και παρακράτος» σχολίασε επίσης ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου.

Όσον αφορά στην αποκατάσταση του αγάλματος Phylax, ο κ. Χατζηδάκης δεν μπορούσε να απαντήσει ακόμα: «Θα δούμε τι θα γίνει. Καλέσαμε τον καλλιτέχνη, γιατί το άγαλμα έχει γίνει τρία κομμάτια».

Υπενθυμίζεται πως η τοποθέτηση του αγάλματος είχε κάνει άνω-κάτω το Παλαιό Φάληρο. Πορείες διαμαρτυρίας, ακόμα και αγιασμό είχαν κάνει οι κάτοικοι που αντιδρούσαν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications