Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου για τον Phylax ανακατεύει και τους Χρυσαυγίτες τώρα  εξιλαστήρια θύματα: Έχω ενδείξεις ότι είναι Χρυσαυγίτες!
Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου για τον Phylax ανακατεύει και τους Χρυσαυγίτες τώρα  εξιλαστήρια θύματα: Έχω ενδείξεις ότι είναι Χρυσαυγίτες!

Ο Phylax, το γλυπτό που εγκαταστάθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου στο Παλαιό Φάληρο και προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων, δεν βρίσκεται πια στη θέση του και ο λόγος παραμένει ακόμα άγνωστος.

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης μιλώντας στον Realfm 97,8 στην εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή έκανε λόγο για Χρυσαυγίτες και παρακράτος.

«Γύρω στις 3:30 το βράδυ ήρθαν με ένα τεράστιο φορτηγό και δύο τζιπ, με κουκούλες, έριξαν σχοινιά στο γλυπτό, το τράβηξαν και έπεσε κάτω και όπως καταλαβαίνετε, έσπασαν τα φτερά του... Το παρακράτος» είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Είπαν στον άνθρωπο στην καντίνα, αν ειδοποιήσεις την αστυνομία ή τον δήμαρχο θα σου κάψουμε την καντίνα. Μόλις με ειδοποίησε έφυγα φυσέκι κάτω, αλλά δυστυχώς είχαν βγάλει τις πινακίδες. Ο σκοταδισμός στο μεγαλείο του».

Ο δήμαρχος είπε ότι το γλυπτό σε «κάποιους αρέσει, σε κάποιους όχι» και έκανε λόγο για ενδείξεις ότι χρυσαυγίτες βρίσκονται πίσω από την καταστροφή.

«Αυτού του είδους ο βανδαλισμός με παρακράτος, γιατί όταν φοράς κουκούλα και βγάζεις τις πινακίδες, αν θες ρε μάγκα έλα στο Δημαρχείο να μου πεις βγάλτο γιατί θα το σπάσω, όχι κρυφά. Αυτές τις μαγκιές ξέρω ποιοι τις κάνουν.

Έχω ενδείξεις ότι είναι Χρυσαυγίτες, ήταν και ψωμωμένοι [...] Το θέμα δεν το αφήνω. Ότι δεν μας αρέσει πάμε και το σπάμε; Ή το ερμηνεύουμε όπως γουστάρουμε για να παίξουμε πολιτική ή επικοινωνιακά παιχνίδια;» είπε.newsbeast.gr...

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ: ΕΙΣΑΙ ΨΩΜΩΜΕΝΟΣ; ΕΙΣΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ! ΕΙΣΑΙ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ;ΕΙΣΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ !ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΘΕΟ; ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ; ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥΣ ; ΕΙΣΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ! Η ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ . ΜΠΡΑΒΟ κ.ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ . ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΑΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ: ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ -ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ, ΠΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ) ΠΕΡΙΘΑΛΠΤΕΙ... Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Δ Ε Ν ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ .ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ. ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ........... ΑΛΑ'Ι'ΑΔΟΥ ΜΙΧ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications