«Δικηγόρος και πρώην βουλευτής μου ζήτησε να τη σκοτώσω»: Έδωσε το όνομα ο δολοφόνος της Δώρας(Video)
«Δικηγόρος και πρώην βουλευτής μου ζήτησε να τη σκοτώσω»: Έδωσε το όνομα ο δολοφόνος της Δώρας

Γνωστό δικηγόρο και πρώην βουλευτή κατονόμασε ως ηθικό αυτουργό για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη ο 58χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της άτυχης εφοριακού, που κρατείται στις φυλακές Δομοκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, έστειλε νέο υπόμνημα προς τον ανακριτή, στο οποίο κατονομάζει μεγαλοδικηγόρο των Αθηνών, ο οποίος μάλιστα κατά το παρελθόν υπήρξε και βουλευτής. Αυτός φαίνεται να είναι και το «αφεντικό», στο οποίο αναφέρθηκε ο ίδιος σε προηγούμενο υπόμνημά του.

Ο 58χρονος θα κληθεί για συμπληρωματική απολογία. Οι ανακριτικές Αρχές θα αξιολογήσουν αν τα νέα στοιχεία του δράστη έχουν βάση και αν οδηγούν την ανάκριση σε νέα δεδομένα.

«Αν πει ονόματα, ναι τον πιστεύω», δηλώνει, την ίδια ώρα, στον ΑΝΤ1 η μητέρα της Δώρας, αποκαλύπτοντας ότι η άτυχη κοπέλα παρακαλούσε να φύγει από την υπηρεσία της.

Μάλιστα, όπως είπε, έχει δώσει σημαντικά στοιχεία στον ανακριτή, τα οποία δείχνουν ότι η δολοφονία της Δώρας ήταν προμελετημένη.«Για την ψυχή της κόρης μου πρέπει κι εμείς να μάθουμε την αλήθεια», τονίζει.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications