Ο Μπουτάρης για το Μακεδονικό συλλαλητήριο: «Δεν μπορεί ο καθένας να τσιρίζει και να φωνάζει ότι θέλει στους δρόμους» (vid)
Ο Μπουτάρης για το Μακεδονικό συλλαλητήριο: «Δεν μπορεί ο καθένας να τσιρίζει και να φωνάζει ότι θέλει στους δρόμους» (vid)

Στην τελετή αγιασμού των υδάτων στην παλαιά παραλία της Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Άνθιμου πως «Μακεδονία είναι Ελλάδα», τόνισε ότι «ούτε εγώ ούτε ο Μητροπολίτης εκφράζουμε την εξωτερική πολιτική της χώρας, ούτε την χαράσσουμε. Εγώ ξέρω ότι με τους γείτονές μας πρέπει να έχουμε καλές σχέσεις».

Επανέλαβε επίσης, πως διαφωνεί με το συλλαλητήριο που διοργανώνεται στην 21 Ιανουαρίου αλλά και τις υπογραφές που συγκεντρώνονται για τον όρο «Μακεδονία».

«Διαφωνώ και έχω πει κακές λέξεις για τα συλλαλητήρια. Αυτά τα συλλαλητήρια δεν εκφράζουν την κοινή γνώμη.

Δεν μπορεί ο καθένας να τσιρίζει και να φωνάζει ότι θέλει στους δρόμους. Δεν μπορεί σε μία τέτοια φάση να υπάρχουν ακραίες αντιλήψεις.

Στα Σκόπια δεν κάνουν συλλαλητήρια», δήλωσε ο κ. Μπουτάρης.

Post A Comment:

5 comments

Ανώνυμοςείπε...

ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΙΛΑΚΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΤΟΥ?

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ;;;ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ;;; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ;;;ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΣ Η' ΠΑΡΤΑ ΟΛΑΣ;;;; ΜΠΟΥΤΑΡΗ , ΑΝ ΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;;; ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ; ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΠΟΥ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ Η' ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ;;; Η ΚΑΛΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΡΟ'Υ'ΠΟΘΕΤΕΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ.ΟΧΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ .ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΠΩΣ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ!!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΓΗΤΗΣ ΜΑΣ. ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.... ΑΛΑ'Ι'ΑΔΟΥ ΜΙΧ.ΔΕΣΠΟΙΝΑ

xrysaείπε...

mpoutari ai pniksou me8istaka

Ανώνυμοςείπε...

Μπουταρη δεν τα ελεγες αυτα με τις «παρελασεις»gay parade!!!!
Αυτοι τσιριζαν πιο πολυ!!!!!!

Unknownείπε...

Ο μαλακας δεν είναι τους Σκοπιανούς να τραγουδάνε εν χορό" Η Θεσσαλονίκη είναι δική μας"; Τι μαλακίες μας λέει ο ξεφτιλισμενοι.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications