Αποκεφάλισε ένα δηλητηριώδες φίδι που βρήκε στην αυλή της - Δευτερόλεπτα αργότερα, συνέβη ο,τι πιο σοκαριστικό
Αποκεφάλισε ένα δηλητηριώδες φίδι που βρήκε στην αυλή της - Δευτερόλεπτα αργότερα, συνέβη ο,τι πιο σοκαριστικό

Ένα βίντεο ενός αποκεφαλισμένου δηλητηριώδους φιδιού να επιδεικνύει τους κυνόδοντές του για τελευταία φορά πριν πεθάνει, έχει γίνει viral στα social media.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε μέσω Facebook από την κάτοικο του Τέξας Jill-Scott Mollett στις 9 Ιουλίου, σύμφωνα με την Daily Mail. Δείχνει ένα θανάσιμο μαύρο φίδι μοκασίνος να κινεί το κεφάλι του, μετά τον αποκεφαλισμό του.

«Τα κορίτσια εντόπισαν σήμερα ένα μοκασίνο στο παρτέρι μας. Δεν είχαμε κοντά κάποιο μαχαίρι, και έτσι ο Avery έκοψε το κεφάλι του με κλαδευτήρι δέντρου. Το αγαπημένο κομμάτι των κοριτσιών ήταν όταν το κεφάλι συνέχισε να δαγκώνει στον αέρα μερικά λεπτά αφού είχε κοπεί. #CountryLivingAtItsFinest,» γράφει η Mollett στη λεζάντα του βίντεο.

Το φίδι εντέλει σταμάτησε να κινείται. Το βίντεο μοιράστηκε μέσω των social media και έχει πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές στο Facebook.

Αρκετοί χρήστες σχολίασαν τον αποτρόπαιο σκοτωμό του ερπετού, ενώ άλλοι ανησύχησαν για την ασφάλεια των παιδιών που βρίσκονταν κοντά στο φίδι.

«Μήπως καλύτερα να διδάξετε στα παιδιά σας να κοιτάζουν το περιβάλλον χώρο τους; Όταν βλέπουν ένα φίδι, να φεύγουν στην αντίθετη κατεύθυνση. Τα περισσότερα τσιμπήματα από φίδι που συμβαίνουν στις ΗΠΑ είναι όταν ο κόσμος προσπαθεί να τα σκοτώσει. Είστε ανίδεοι.»

«Θέε μου, αφήστε τα φίδια στην ησυχία τους. Τρώνε άλλα δυνητικά επικίνδυνα ζώα (ποντίκια, άλλα φίδια κτλ) και το να βρείτε ένα φίδι στον κήπο σας είναι κάτι κοινό. Αφήστε το μόνο του για μια ώρα, επιστρέψτε και θα έχει φύγει. Διαφορετικά, καλέστε έναν επαγγελματία να το απομακρύνει,» σχολίασε κάποιος άλλος χρήστης.

«Το ξέρετε ότι οι μοκασίνοι είναι πολύ επικίνδυνοι; Ένα τσίμπημα μπορεί να σκοτώσει έναν ενήλικα άντρα. Δεν πρέπει να περιμένετε για να τσιμπήσει για να το σκοτώσετε, επειδή τότε θα είναι ήδη αργά,» υπερασπίστηκε την ενέργεια κάποιος άλλος.

Ένα τσίμπημα από ένα μαύρο μοκασίνο θα μπορούσε να προκαλέσει ακρωτηριασμό, αλλά ένα τέτοιο τσίμπημα σπάνια είναι θανάσιμο, σύμφωνα με την Daily Mail.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications