ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ: Αθίγγανοι χτύπησαν άγρια & λήστεψαν ηλικιωμένο ζευγάρι [Βίντεο]
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ: Αθίγγανοι χτύπησαν άγρια & λήστεψαν ηλικιωμένο ζευγάρι [Βίντεο]

Βίντεο-Συγκλονίζει η μαρτυρία της 73χρονης: «Έτσι με βασάνισαν αδίστακτοι ληστές»..
Με εμφανή τα σημάδια από τον άγριο ξυλοδαρμό της στο πρόσωπο και το χέρι της, η 73χρονη Ντίνα Κερκύρα περιγράφει μέσα από το Θριάσιο, όπου νοσηλεύεται τραυματισμένη για τρίτη ημέρα, τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια τριών αδίστακτων ληστών, οι οποίοι το Σάββατο τα ξημερώματα εισέβαλαν στη μονοκατοικία της στη Ζωφριά Άνω Λιοσίων, όπου διαμένει μαζί με τον σύζυγό της και όχι μόνο τους λήστεψαν αλλά και τους βασάνισαν επί δέκα λεπτά.

Η μαρτυρία της συγκλονίζει: «Τα χτυπήματα είναι στη μύτη, στο πρόσωπο γενικά. Πιστεύω στο κεφάλι να μην έχει γίνει μεγάλη ζημιά. Με έχει συγκλονίσει σε ποιά εποχή ζούμε, στην εποχή της βαρβαρότητας. Έρχεται προς εμένα και μου δίνει μία-δύο μπουνιές στο πρόσωπο, δείτε πώς είμαι και πρέπει για να έπεσα να με έπιασε από το χέρι το αριστερό και έπεσα κάτω γιατί έσπασε ο αντίχειρας...»

Η κόρη της άτυχης γυναίκας, Κλεονίκη Στροπαλιώτη, είναι συγκλονισμένη από την επίθεση που δέχθηκε η μητέρα της: «Τα σωματικά τραύματα της μητέρας μου μπορεί να περάσουν, ωστόσο τα ψυχικά της θα μείνουν και βλέπει εφιάλτες ότι θα ξανάρθουν να της επιτεθούν...»

Μπορεί να πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όμως, ο 74χρονος σύζυγός της Κώστας Καραφάτσας δεν μπορεί να ξεπεράσει τον τρόμο από την εισβολή και τη βάναυση επίθεση που δέχθηκαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

«Έσπασαν την πόρτα και με το που μπήκαν μέσα έριξαν κάτω εμένα, με χτύπησαν, με πάταγαν με το πόδι στο κεφάλι και την κοιλιά! Μου πήραν τη σύνταξη και τις βέρες που είχαμε».

Ο κύριος Κώστας και η κυρία Ντίνα είναι ένα μόνο από τα πολλά ζευγάρια ηλικιωμένων που έχουν πέσει θύματα αδίστακτων ληστών, καθώς η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει «κόκκινο».

Η άγρια επίθεση εναντίον ηλικιωμένων στα Άνω Λιόσια έρχεται μόλις λίγα 24ωρα μετά τον τραυματισμό της 82χρονης σε χωριό της Σπάρτης από ανήλικους Ρομά, με σκοπό να της αρπάξουν την τσάντα, όπως κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Η κυρία Τούλα Χίου ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει από το βίαιη επίθεση: «Του λέω: Ti να σου πώ; Δεν έχετε μάνες, δεν έχετε γιαγιάδες; Γιατί μου τα κάνετε αυτά; Είμαι μες στο σπίτι μου, σας πείραξα; Αλλά αυτοί είναι γεννημένοι για κλεψιές, για βρισιές, για όλα τα κακά του κόσμου...»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications