Ιεράπετρα: Αλβανοί ξάφρισαν ηλικιωμένη για την οποία δούλευαν, ενώ εκείνη ήταν στο νοσοκομείο
Ιεράπετρα: Αλβανοί ξάφρισαν ηλικιωμένη για την οποία δούλευαν, ενώ εκείνη ήταν στο νοσοκομείο

Όταν η 76χρονη επέστρεψε από το νοσοκομείο, διαπίστωσε εμβρόντητη ότι οι οικονομίες της ύψους 1.600 ευρώ είχαν κάνει φτερά Ένα έκτακτο πρόβλημα υγείας έστειλε για δύο ημέρες στο νοσοκομείο μια ηλικιωμένη γυναίκα, αλλά το ζευγάρι των Αλβανών που εργαζόταν περιστασιακά γι' αυτήν καθαρίζοντας το σπίτι της στην Ιεράπετρα βρήκε την ευκαιρία να «ξεσκονίσει» τα δωμάτια και να αρπάξει τις οικονομίες της!

Όταν η 76χρονη επέστρεψε από το νοσοκομείο, διαπίστωσε εμβρόντητη ότι οι οικονομίες της ύψους 1.600 ευρώ είχαν κάνει φτερά από το σπίτι. Αμέσως κατήγγειλε την κλοπή στην Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας δεν βρήκαν ίχνη διάρρηξης και κατάλαβαν ότι τα χρήματα έκλεψε κάποιος που είχε κλειδί. Η ηλικιωμένη τους είπε ότι της έκαναν διάφορες δουλειές ανά διαστήματα ένας 42χρονος Αλβανός μαζί με την 46χρονη ομοεθνή σύντροφό του.

Το ζευγάρι κλήθηκε αμέσως για κατάθεση το βράδυ της Κυριακής και, κατά την διάρκεια της προανάκρισης, παραδέχθηκαν ότι εκείνοι «ξάφρισαν» τη γυναίκα που τους πλήρωνε. Έτσι, οι δυο αλλοδαποί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου, που τους άσκησε δίωξη για κλοπή.

*** Δύο διαρρήξεις που είχαν γίνει στις 5 Νοεμβρίου σε ισάριθμα σπίτια σε διαφορετικές τοπικές κοινότητες του δήμου Ευρώτα στη Λακωνία, εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνα των ανδρών του τοπικού αστυνομικού τμήματος. Όπως διαπιστώθηκε, δράστες ήταν τρεις Έλληνες ηλικίας 25, 27 και 36 χρόνων, που δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κλοπές που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications