Τριήμερο «κόλαση» για τους επιβάτες των ΜΜΜ – Απανωτές διακοπές λόγω Ερντογάν και Εβραίου κατα πάσα πιθανότητα Γρηγορόπουλου
Τριήμερο «κόλαση» για τους επιβάτες των ΜΜΜ – Απανωτές διακοπές λόγω Ερντογάν και Εβραίου Γρηγορόπουλου

Τριήμερο «φωτιά» είναι το επόμενο για όσους κινούνται με τα ΜΜΜ . Κι αυτό γιατί λόγω των συγκεντρώσεων για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, αλλά και της επίσκεψης Ερντογάν, θα υπάρξουν πολλές τροποποιήσεις.

Η ταλαιπωρία λοιπόν θα είναι μεγάλη, και συνιστούμε όσοι δεν έχουν κάποια δουλειά, να προτιμήσουν την… θαλπωρή του σπιτιού, η να «σουλατσάρουν» κάπου εκεί κοντά.

Την Τετάρτη θα είναι κλειστοί, από τις 12.00 έως τις 16.00, οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα και στο Πανεπιστήμιο, με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας. Θα υπάρξουν πολλές εκδηλώσεις στην μνήμη από τη συμπλήρωση εννέα ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου ΣΗΜΕΙΏΣΤΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ .

Πέμπτη και Παρασκευή
Λόγω της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έπειτα από οδηγίες της ΕΛ. ΑΣ. και με στόχο την ασφαλή κυκλοφορία των ΜΜΜ και του επιβατικού κοινού ο ΟΑΣΑ θα προβεί σε προσωρινές διακοπές κυκλοφορίας/τροποποιήσεις λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεï.

Οι αλλαγές στα ΜΜΜ λόγω επίσκεψης Ερντογάν
Οι τροποποιήσεις ή προσωρινές διακοπές θα γίνουν στο κέντρο της πόλης της Αθήνας σταδιακά. Ανάλογα με τα μέτρα και τις υποδείξεις της Τροχαίας, από 06:00 της 07-12-2017 έως τη λήξη της επίσκεψης την 08-12-2017.

Ειδικότερα για την οδό Πανεπιστημίου στην λεωφορειολωρίδα αντίθετης ροής (από Σίνα έως Πλ. Συντάγματος) και για την οδό Βασ. Γεωργίου Α’ θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των διερχόμενων ΜΜΜ καθ’ όλη την διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας.

Τροποποιήσεις και στο τραμ
Σταματά την κυκλοφορία του το τραμ από το Σύνταγμα μέχρι την στάση «λεωφόρος Βουλιαγμένης», από την ερχόμενη Κυριακή (10.12.2017). Η κυκλοφορία του τραμ θα διακοπεί για συνολικά τρεις μήνες για να γίνουν εργασίες αναβάθμισης της αποβάθρας στη στάση «Σύνταγμα» του τραμ.

Αυτό σημαίνει ότι θα λειτουργήσει ξανά στις 10 Μαρτίου 2018, όπως ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ Το διάστημα αυτό το τραμ θα τερματίζει στη στάση «Λεωφ. Βουλιαγμένης» και οι επιβάτες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από τις υπάρχουσες λεωφοριακές γραμμές και από τη γραμμή 2 του μετρό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications