Θρίλερ με το θάνατο διάσημης π@ρνοστάρ
Θρίλερ με το θάνατο διάσημης π@ρνοστάρ

Η 23χρονη εντοπίστηκε νεκρή και όλα δείχνουν πως αυτοκτόνησε επειδή δέχθηκε bullying στο twitter

Νεκρή στο σπίτι της στο Camarillo της California, σε ηλικία μόλις 23 ετών, βρέθηκε μια από τις πιο γνωστές πορνοσταρ η August Ames . Η νεαρή κοπέλα είχε πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 290 ταινίες ερωτικού περιεχομένου και η ακριβή αιτία του θανάτου της δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, με την αστυνομία, πάντως, να αναφέρει ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη για δολοφονία.

Η Mercedes Grabowski, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, έπασχε από μακροχρόνια κατάθλιψη και αυτό σε συνδυασμό με το διαδικτυακό bullying που δέχθηκε για μια ανάρτησή της στο twitter, κάνει πολλούς να θεωρούν βέβαιο πως η ίδια επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Πριν μερικές μέρες, η August είχε κατηγορηθεί για ομοφοβία, όταν ανέβασε ένα tweet, στο οποίο ανέφερε πως δεν θέλει να γυρίσει ερωτική σκηνή με άνδρα που έχει κάνει σεξ με άτομο του ίδιου φύλου. Μετά τον σάλο που προκάλεσε με τις δηλώσεις της, η ίδια υπερασπίστηκε τον εαυτό της, λέγοντας πως αυτή επιλέγει τι θα κάνει και με ποιον.

«Πώς γίνεται να είμαι ομοφοβική όταν εγώ η ίδια έλκομαι από γυναίκες; Το να μην κάνεις σ@ξ με γκέι άντρες δεν είναι ομοφοβικό, ούτε αυτοί θέλουν να κάνουν σ@ξ μαζί μου, οπότε άντε γεια», έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter.

Μετά τις πρώτες επιθέσεις, επανήλθε γράφοντας: «Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα! Να απολογηθώ επειδή φροντίζω παραπάνω ώστε να είναι το σώμα ασφαλές; Άντε γα@@ε που μου επιτίθεστε παρόλο που δεν έχω καμία κακή πρόθεση. Λατρεύω την γκέι κοινότητα! ΕΠΙΛΕΓΩ ποιον θα έχω μέσα μου. Κανένα μίσος».

Αργότερα και ενώ οι επιθέσεις συνεχίζονταν έστειλε ένα νέο τιτίβισμα στο οποίο ανέφερε: «Όποια κοπέλα με αντικαταστήσει στο αυριανό γύρισμα, να ξέρει πως θα είναι μαζί με έναν άνδρα, ο οποίος έχει γυρίσει γκέι πορνό. Απλά να το ξέρει. Οι ατζέντηδες νοιάζονται καθόλου για τους ανθρώπους που εκπροσωπούν»;

Πριν από μόλις δυο ημέρες, η Ames έγραψε στο Twitter: «Fuck y’all» και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής. Η νεκροψία αναμένεται να ρίξει φως στα αιτία του θανάτου της.

Post A Comment:

2 comments

thevείπε...

Ήταν κόρη στρατιωτικού και από καλή οικογένεια

Ανώνυμοςείπε...


Mercedes Grabowski!!!!!
ΕΧΕΙ ΕΒΡΑΙΚΟΤΑΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ.
ΙΣΩΣ;;

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications