Σχεδόν το 50% πιστεύει ότι υπάρχουν εξωγήινοι!και πάλι καλά! το άλλο 50% ειναι εντελώς ηλίθιοι!!!
Σχεδόν το 50% πιστεύει ότι υπάρχουν εξωγήινοι!και πάλι καλά! το άλλο 50% ειναι εντελώς ηλίθιοι!!!

Αυτό που περιμένουν να τους πει το σύστημα οτι υπάρχουν εξωγήινοι πότε δεν το κατάλαβα! παραδέχονται δηλαδή οτι ειναι πρόβατα? τους ειναι δύσκολο να καταλάβουν οτι σε ενα αχανές σύμπαν δεν γίνεται να υπάρχει μονο εδώ ζωή? πόσο μάλλον που υπάρχουν ένα σορό στοιχειά οτι οχι μονο υπάρχουν αλλα απο την αρχαιότητα είχαν έρθει εδώ ,και ο ίδιος ο άνθρωπος ειναι απο άλλου!τι να πει κάνεις αφού πολλοί πιστεύουν την θεωρία ηλιθιότητα του Δαρβίνου για να κρύψει την αληθινή καταγωγή τους ανθρώπου...!

Σχεδόν το 50% του πληθυσμού στον κόσμο όχι απλά πιστεύει πως υπάρχουν εξωγήινοι, αλλά επιθυμούν να έρθουν σε επαφή μαζί τους, σύμφωνα με δημοσκόπηση που έγινε σε 24 χώρες.

Οι ερευνητές δήλωσαν πως το 47% από τους 26.000 ανθρώπους που ρώτησαν, πιστεύουν στην «ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών στο διάστημα».
Το 61% των ερωτηθέντων απάντησε πως «ναι, υπάρχει κάποια διαφορετική μορφή ζωής στους άλλους πλανήτες». Μετά βίας το 1/4 από αυτούς απάντησε πως δεν πιστεύει ότι υπάρχει ζωή πέρα από αυτή στον πλανήτη μας, όπως λένε οι ερευνητές από το Glocalities.

Κάποιοι από αυτούς που υποστηρίζουν ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή στο διάστημα, λένε επιπλέον πως πρέπει να επιχειρήσουμε κάποια μορφή επικοινωνίας με αυτή.

Αυτή η έρευνα σύμφωνα με την Καθημερινή, δεν ήταν και η πρώτη που αφορούσε στη συγκέντρωση απόψεων για την ύπαρξη εξωγήινων όντων – δημοσκοπήσεις στη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία και τις ΗΠΑ είχαν παρόμοια αποτελέσματα – αλλά οι ερευνητές είπαν πως η συγκεκριμένη δημοσκόπηση ήταν η μεγαλύτερη που έχει γίνει σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο επικεφαλής της έρευνας, Martijn Lampert, δήλωσε πως « το εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων που πιστεύουν στην ύπαρξη ευφυών εξωγήινων, εξηγεί εν μέρει την τεράστια δημοτικότητα που έχουν ταινίες με εξωγήινους, όπως είναι το «Star Wars». «Οι άνθρωποι που πιστεύουν στους εξωγήινους δεν αποτελούν μειονότητα πια».

Το 68% των ανθρώπων που πιστεύουν στους ευφυείς εξωγήινους βρίσκεται στη Ρωσία και ακολουθούν με παρόμοια ποσοστά το Μεξικό και η Κίνα, ενώ οι προσγειωμένοι Ολλανδοί με ποσοστό μόνο 28% να πιστεύουν στους εξωγήινους, βρίσκονται στον πάτο της λίστας.

Οι συνεντεύξεις έγιναν σε 15 γλώσσες και διήρκεσαν από το Δεκέμβριο του 2015 έως το Φεβρουάριο του 2016, ενώ πραγματοποιήθηκαν σε χώρες που αντιπροσωπεύουν το 62% του παγκόσμιου πληθυσμού και το 80% της παγκόσμιας οικονομίας.

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Ειναι αλλο πραγμα να πιστευεις οτι υπαρχουν εξωγηινοι πολιτισμοι στο συμπαν, και αλλο πραγμα οτι βρισκονται εδω και "συνεργαζονται" κιολας με τους γηινους, οπως πιστευουν οι περισσοτεροι βαρεμενοι που τους αρεσει το θεμα και βλεπουν παντου εξωγηινους.

Φιλικα χωρις παρεξηγηση...

ΑΤΟΜείπε...

Αν πεις την αλήθεια περί εξωγήινων σε 100 άτομα οι 10 θα κάνουν ως άγρια θηρία(σημείωσε το αυτο), οι 30 θα πουν τι πίνεις, οι 10 θα το δεχθούν, και μας μένουν άλλοι 50 που θα πάθουν τέτοιο σοκ που μπορεί να αυτοκτονήσουν!! φυσικά λέμε να βγουν να τα πουν απο ΜΜΕ, πράγμα που δεν θα γίνει γιατι δεν βολεύει κάποιους να γίνει γνωστό αυτο γιατί άραγε? μάλιστα σε πολλούς ειναι σαν να μιλάς για ηλεκτρικό ρεύμα στην εποχή του 800! το μυαλό τους δεν μπορεί να διανοηθεί τι μπορείς να κανεις με το ρεύμα! ετσι και τώρα σε αυτο το θέμα δεν μπορουν καν να διανοηθούν τι παίζεται οχι μονο στο θέμα εξωγήινοι !

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications