ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ(Βίντεο)
ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ(Βίντεο)

Όλοι έχουμε ακούσει για αυτή την ήπειρο ακραίες θεωρίες! Η Ανταρκτική είναι η πέμπτη μεγαλύτερη ήπειρος στον κόσμο. Είναι σχεδόν ακατοίκητη από ανθρώπους, με πληθυσμό μόνο μερικών χιλιάδων επιστημόνων που έχουν δημιουργήσει επιστημονικές βάσεις.

Οι θαρραλέοι επισκέπτες, που είχαν το θάρρος να επισκεφθούν αυτό το μέρος, ανταμείφθηκαν με ένα μαγευτικό τοπίο και μια μοναδική εμπειρία.

Αλλά πρόσφατα, ανακαλύψαμε ότι όλα όσα γνωρίζουμε για την Ανταρκτική μπορεί να φαίνονται λανθασμένα … Κατά τη γνώμη της Ρωσίας, αυτό που πραγματικά διακυβεύεται διατηρήθηκε απόλυτα μυστικό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και τη ρωσική κυβέρνηση. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει μιλήσει γι ‘αυτό!

Τώρα η Ανταρκτική έχει απαγόρευση και οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί οι κυβερνήσεις αποφάσισαν να κρατήσουν αυτή τη σημαντική ανακάλυψη άκρως απόρρητη. Οι επιστήμονες από τη Ρωσία ανακάλυψαν ένα καινούργιο θανατηφόρο-φονικό πλάσμα με την ονομασία «Οργανισμός 46Β».

Ο επιστήμονας είπε ότι το πλάσμα είναι σαν ένα μεγάλο καλαμάρι και έχει 14 χέρια-πλοκάμια . Ήρθαν σε αυτό το πλάσμα καθώς εξερευνούσαν την περιοχή. Το πλάσμα – Ο οργανισμός 46Β – είναι πολύ επικίνδυνο. Είναι σε θέση να παραλύσει τον άνθρωπο με το ισχυρό του δηλητήριο και μπορεί να το κάνει αυτό από πάνω από 150 μέτρα μακριά. Προφανώς αναφέρθηκε ότι αυτό το πλάσμα σκότωσε έναν από τους επιστήμονες.

Μετά την αιχμαλωσία του πλάσματος και την τοποθέτηση του σε μια δεξαμενή, οι επιστήμονες το πήραν μαζί τους για να διερευνήσουν και ισχυρίστηκαν ότι είναι παρόμοιο με το Χταπόδι μίμος-Mimic Octopus. Θα πρέπει να έχει τις δυνάμεις του μανδύα του χταποδιού. Το σχέδιό τους είναι να διερευνήσουν τις ικανότητες μαζί με το δηλητήριο του πλάσματος. Η ανακάλυψη του οργανισμού 46B έχει αποδείξει ότι υπάρχουν τέρατα που κρύβονται κάτω από τον ωκεανό και τον πάγο.

Ένα από τα μέλη του πληρώματος κατέθεσε την αλλαγή στη φόρμα του.
Με αυτή την ικανότητα, δεν είναι περίεργο ότι όλο αυτό το πράγμα κρατιέται απόλυτα μυστικό.
Τώρα πρέπει να αναρωτηθούμε, τι άλλο κρύβεται κάτω από όλα αυτά …
Πιστεύετε ότι υπάρχει κάτι σημαντικό που κρατιέται κρυμμένο από εμάς;..

Ρωσικό ντοκιμαντέρ:UFO του Τρίτο Ράιχ και βάση στην Ανταρκτική

thesecretrealtruth

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications