Πρόεδρος ΕΦΕΤ για δηλητηριασμένα προϊόντα μπολσεβίκων εγκληματιών: Δεν υπάρχει κίνδυνος- αντί να συλληφθούν !!
Πρόεδρος ΕΦΕΤ για δηλητηριασμένα προϊόντα μπολσεβίκων εγκληματιών: Δεν υπάρχει κίνδυνος- αντί να συλληφθούν !!

Η απομάκρυνση των προϊόντων από τα ράφια των σουπερμάρκετ, ο απλούστερος τρόπος προστασίας των καταναλωτών, σύμφωνα με τον Ιωάννη Τσιάλτα

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Ιωάννης Τσιάλτας, όσον αφορά στις απειλές αντιεξουσιαστών για μολυσμένα τρόφιμα με υδροχλωρικό οξύ στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Όπως περιέγραψε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, στον ΑΝΤΙ1, μετά την κοινοποίηση της απειλής από την Ελληνική Αστυνομία, "ο απλούστερος τρόπος προστασίας των καταναλωτών είναι η απομάκρυνση των προϊόντων από τα ράφια των σουπερμάρκετ".

Ο ίδιος εξήγησε ότι η απειλή αφορά συγκεκριμένες συσκευασίες προϊόντων, οι οποίες πωλούνται μόνο σε αλυσίδες σουπερμάρκετ των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης και όχι γενικά τα προϊόντα των συγκεκριμένων εταιρειών.

Επίσης, το διάστημα της απειλής είναι 20 με 25 Δεκεμβρίου, συνεπώς, όσοι καταναλωτές έχουν αγοράσει κάποιο από τα προϊόντα νωρίτερα, είναι ασφαλείς.

«Δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει πρόβλημα», τόνισε ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ.

Βάλτε αυτο το τραγούδι στους γνωστούς σας, αν εκδηλώσει συμπτώματα τύπου:να αντιδράει με σπασμωδικές κινήσεις σαν άγριο ζώο φωνάζοντας "φασίστες ναζι" η και σε ακραίες περιπτώσεις να το πιάνει αμόκ σε σημείο να πετάνε οι φλέβες και να κάνει σαν ψυχοπαθής , συγχαρητήρια! έχετε γνωστό μπολσεβίκο κατα πάσα πιθανότητα οτι και αν ειναι αυτός/αυτή που σημαίνει κομμουνιστης εκ γενετής εννοείτε μη Έλλην, αυτοι δεν νιώθουν πατρίδα τους καμιά χώρα και ειναι ψυχοπαθείς!! που κακός ειναι ελεύθεροι ειναι εγκληματικά στοιχειά, και αντιπρόσωποι του κακού επι της Γης, η ηθική τους ειναι το ψέμα και η υποκρισία και δεν εννοώ μονο σε πολίτικο επίπεδο! τι νομίζετε οτι ειναι άπλα μια ιδεολογία? μάλλον ζείτε σε ενα Μάτριξ! δεν θα επεκταθώ στο θέμα.... ΥΓ το 1945 ηταν πόλεμος μεταξύ του κάλου και του κακού...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications