Πιλότος του αμερικανικού Ναυτικού αποκαλύπτει: «Ήρθα αντιμέτωπος με UFO - Δεν ήταν από αυτόν τον πλανήτη» (βίντεο)
Πιλότος του αμερικανικού Ναυτικού αποκαλύπτει: «Ήρθα αντιμέτωπος με UFO - Δεν ήταν από αυτόν τον πλανήτη» (βίντεο)

Πιλότος ε.α της Αεροπορίας του αμερικανικού Ναυτικού αποκάλυψε ότι το 2004 ήρθε αντιμέτωπος με ένα παράξενο ιπτάμενο αντικείμενο (ΑΤΙΑ) το οποίο όπως ο ίδιος είπε «δεν ήταν από αυτόν τον πλανήτη»

Ο Πλοίαρχος David Fravor, ήταν πιλότος του Ναυτικού για 18 χρόνια και είπε πως είδε πολλά παράξενα στην καριέρα του αλλά θυμάται έντονα το περιστατικό της 14ης Νοεμβρίου του 2004 που τον άφησε συγκλονισμένο

«Σας λέω δεν ήταν από αυτόν τον κόσμο» είπε ο Fravor. "Δεν είμαι τρελός και δεν έπινα. Το είδα μετά από 18 χρόνια πτήσεων, έχω δει λίγο πολύ τα πάντα που μπορεί κάποιος να δει, αλλά τίποτα σαν αυτό»

Ο Fravor είπε ότι ήταν σε μια εκπαιδευτική πτήση ρουτίνας κοντά στην ακτή της California όταν είδε ένα μήκους 40 ποδιών «άπτερο αντικείμενο» το οποίο περιέργαψε σαν ένα Tic Tac, που πετούσε σε πολύ υψηλές ταχύτητες και σε περίεργες διαδρομές.

«Δεν ξέρω τι είδα αλλά ξέρω ότι ήταν πράγματι εντυπωσιακό, πολύ γρήγορο και θα ήθελα να το πιθλοτάρω. Ποτέ δεν είδα κάτι σαν αυτό στην ζωή μου, ή στην πτητική μου ιστορία, που να έχει την απόδοση, την επιτάχυνση αυτού του αντικειμένου, το οποίο σημειωτέον δεν είχε φτερά»

Ο πιλότος πρόσθεσε ότι οι παρατηρητές του Ναυτικού ανέφεραν «αντικείμενα που έπεσαν από τον ουρανό από ύψος 80,000 πόδια και ανέβηκαν αμέσως πάλι ψηλά»
Ο Fravor είπε ότι ήταν σε αποστολή επαίδευσης έξω από την ακτή της California όταν είδε το αντικείμενο που περιέγραψε σαν ένα Tic Tac.

«Έτσι σκεφτήκαμε ότι OK, αυτό είναι ενδιαφέρον»

Ο πιλότος θυμάται ότι βλέποντας το αντικείμενο και ζητώντας άλλον πιλότο αν είδε το αντικείμενο όταν μπήκε στην εμβέλεια του ραντάρ είπε: «Κοιτάξαμε κάτω, βλε΄πουμε μια άσπρη διαταραχή στο νερό, σαν να υπήρχε κάτι κάτω από το νερό και τα κύματα έσπαζαν, αλλά βλέπουμε δίπλα από αυτό να πετάει τριγύρω και είναι αυτό το μικρό άσπρο e Tic Tac και κινείται γύρω-γύρω αριστερά, δεξιά, μπρος, πίσω, χαοτικά»

Ο Fravor είπε ότι πέταξαν με τα μαχητικά τους τους χαμηλότεραs να ελέγξούν το αντικείμενο αλλά εξαφανίστηκε πριν μπορέσουν να το δουν
«Δεν ξέρω τι ήταν δεν ξέρω τι είδα, ξέρω απλά ότι ήταν εντυπωσιακό και πολύ γρήγορο»
Είπε επίσης ότι μόλις εξαφανίστηκε το νερό έγινε μπλε.
Οι πιλότοι αποφάσισαν να επιστρέψουν στην αποστολή τους όταν ένας ελεγκτής τους πληροφόρησε ότι το αντικείμενο επέστρεψε.
Τότε ο όπως είπε ο Fravor ένα μαχητικό που απονηώθηκε από το USS Nimitz επίεσης εντόπισε το αντικείμενο στο υπέρυθρο φάσμα.«Δεν ξέρω αν ήταν εξωγήινη ζωή, αλλά θα πω ότι σε ένα άπειρο Σύμπαν, με εκατομμύρια γαλαξίες, αν είμαστε ο μόνος πλανήτης με ζωή, τότε θα είναι ένα πολύ μοναχικό Σύμπαν»

Να σημειώσουμε ότι η εμπειρία του πιλότου του Ναυτικού ακολουθήθηκε από δύο αναφορές δημοσιευμένες από τους The New York Times και το Politico που περιγράφουν ένα μυστικό πολυέξοδο πρόγραμμα του Πενταγώνου που στοχεύει στην εξερεύνηση των «UFO» που πρακτικά σημαίνει «αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα»
Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2007.

Ας μην γελιόμαστε. Μόνο ο Γαλαξίας μας έχει 100 δισεκατομμύρια άστρα σαν τον Ήλιο μας. Ένα 20% αυτών των ηλιακών συστημάτων θεωρείται ιδανικό για μορφές ζωής με βάση των Άνθρακα όπως εμείς.
Κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρχει ζωή βασιζόμενη και σε άλλου είδους βιοχημεία πέραν του Άνθρακα.
Επίσης γνωρίζουμε πάνω από 100 δισεκατομμύρια γαλαξίες. Κάνοντας τον πολλαπλασιασμό η πιθανότητα να είμαστε μόνοι μέσα στο απέραντο «μαύρο» είναι απειροελάχιστες.
Και όμως υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν στις απειροελάχιστες πιθανότητες της μη ύπαρξης άλλων ευφυών όντων ίσως γιατί τους βολεύει νοητικά και τους συντηρεί το αφήγημα ότι είναι μοναδικοί «πρίγκιπες» στο Σύμπαν.
Δεν ισχύει αυτό
Aκολουθεί βίντεο από «αναγνώριση» UFO από αμερικανικό F/A-18 Super Hornet

pronews

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications