Ορατό το ενδεχόμενο παραγραφής των εγκλημάτων του Πάσσαρη [Βίντεο]
Ορατό το ενδεχόμενο παραγραφής των εγκλημάτων του Πάσσαρη [Βίντεο]

Έχουν περάσει 16 χρόνια από την ημέρα που ο αδίστακτος κακοποιός, Κώστας Πάσσαρης διέφυγε στο Βουκουρέστι και πλέον είναι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, είναι πιθανή η παραγραφή των εγκλημάτων του.

«Η κωλυσιεργία των Αρχών σχετικά με την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την μεταγωγή του στην Ελλάδα μας σκοτώνει ξανά» λέει μέσω των δικηγόρων της στον ΑΝΤ1 η οικογένεια του αρχιφύλακα Διονύση Αλεβιζόπουλου ο οποίος σκοτώθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2001 από τον Πάσσαρη κατά τη διάρκεια μεταγωγής.

«Θέλουμε την απονομή της Δικαιοσύνης, για τη δικαίωση της μνήμης του αδικοχαμένου Διονύση μας. Κάθε αναβολή μας σκοτώνει ξανά. Το άκουσμα της γίνεται σφαίρα στην καρδιά μας. Φοβόμαστε ότι η δίκη δεν θα γίνει ποτέ. Κάνουμε έκκληση να γίνει η δίκη, πριν παραγραφούν τα εγκλήματα» λένε οι συγγενείς του.

«Πολλοί μάρτυρες δεν ήταν στη δίκη, κάποιοι έχουν πεθάνει. Οδηγούμαστε σε μία δίκη απόντων με κίνδυνο να μην υπάρχουν στοιχεία αποδεικτικά…» εξηγεί ο δικηγόρος της οικογένειας Αλεβιζόπουλου, Αλέξης Αναγνωστάκης. Να σημειώσουμε ότι ο Κώστας Πάσσαρης κρατείται σε φυλακές στη βορειοδυτική Ρουμανία.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ο καταδικασμένος σε δις ισόβια έχει αλλάξει στάση ζωής, έχει αφιερωθεί στο Θεό και θέλει να δικαστεί στην Ελλάδα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications