31 Δεκ 2017

Μετακινήσεις ΜΟΝΟ για τους τσιπαρισμένους: Έφτασε η ώρα της παγκόσμιας σκλαβιάς

Μετακινήσεις ΜΟΝΟ για τους τσιπαρισμένους: Έφτασε η ώρα της παγκόσμιας σκλαβιάς

Εδώ και καιρό, όπως έχετε πληροφορηθεί στις σκανδιναβικές χώρες προχωράνε με γοργούς ρυθμούς το θέμα της αχρήματης κοινωνίας, εισάγοντας νέες τεχνολογίες όπου οι πολίτες θα μπορούν με τον χρόνο να συνηθίσουν.

Ωστόσο στην παρακάτω είδηση δεν υπάρχει μόνο ο όρος "συνήθεια", αλλά και η ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ επιλογή, κάτι που μέχρι σήμερα γινόταν μεμονωμένα από ορισμένες μόνο εταιρείες του εξωτερικού.

Ο λόγος για το τσιπάρισμα των ανθρώπων.
Δεν πρόκειται για κάποια "συνωμοσιολογική φαντασίωση", όπως θα λέγανε πολλοί καλοθελητές, αλλά για κάτι που ήδη εφαρμόζεται σε δημόσιες μάλιστα υπηρεσίες της Σουηδίας! Οι Σουηδοί...πρωτοπορούν φτάνοντας στο σημείο να χρησιμοποιήσουν εμφυτεύματα μικροτσίπ για δική τους άνεση. Μέχρι στιγμής, περίπου 3.000 Σουηδοί έχουν επιλέξει να μεταμοσχεύσουν μικροτσίπ που περιέχουν προσωπικά δεδομένα.

Όπως έχει ήδη προβλεφθεί, τα μικροτσίπ μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένων των δημόσιων συγκοινωνιών, καθώς ο εθνικός σιδηροδρομικός φορέας της Σουηδίας SJ έγινε ο πρώτος κρατικός φορέας στον κόσμο που προσφέρει στους πελάτες του αυτήν την -κατά πολλούς- "καινοτομία".

Για κάθε νοήμων πάντως άνθρωπο αυτό το σύστημα δεν πρόκειται για μία απλή "καινοτομία ή εκσυγχρονισμό", αλλά για την απόλυτη σκλαβιά.
Κάπως έτσι, με ένα απλό «τσιμπηματάκι» στο χέρι κάθε...νόμιμου πολίτη, μας παίρνουν τις μετακινήσεις. Τι κι αν το μέτρο αυτό είναι για την ώρα πιλοτικό. Η ιστορία έχει δείξει πως για κάθε τι νέο που πλασάρουν στις κοινωνίες, θέλουν πρώτα να δώσουν μία "γεύση" στον κόσμο, μία ευκαιρία να το συνηθίσει, ούτως ώστε λίγο αργότερα να το ζητάει από μόνος του.
Το τσιπ είναι ελάχιστα ορατό στην περιοχή μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη και διαβάζεται από ειδικές συσκευές που χρησιμοποιούν ραδιοκύματα.

Κλασσικό και μάλιστα πολύ κοντινό μας παράδειγμα είναι το λεγόμενο "ηλεκτρονικό εισιτήριο", που πριν λίγους μήνες έκανε πρεμιέρα στην χώρα μας.

Επί πολλά χρόνια ήταν γνωστές οι παθογένειες στις δημόσιες μεταφορές της Ελλάδας, πολύ περισσότερο δε λόγω της μεγάλης σπάταλης που υπήρχε στους εκάστοτε οργανισμούς. Αυτό το...μπάχαλο εν ολίγοις, έκανε πολλούς Έλληνες, ακόμη και εκείνους που δεν έχουν ιδέα από αυτά τα συστήματα, να παρακαλάνε το εισιτήριο με το μικροτσιπ μέσα του, μη σκεπτόμενοι ότι σε λίγο καιρό από τώρα θα πέσουν στην ίδια την παγίδα που τους έχει στήσει τόσο προβλέψιμα η Νέα Τάξη.

Το πρώτο στάδιο λοιπόν αφορά τις μετακινήσεις. Μπορείτε να σκεφτείτε την συνέχεια;

el.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μετακινήσεις ΜΟΝΟ για τους τσιπαρισμένους: Έφτασε η ώρα της παγκόσμιας σκλαβιάς
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications πατώντας εδώ:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications