Ματαιώθηκε η εκδρομή μαθητών του Βόλου γιατί ο οδηγός του πούλμαν είχε πλαστά χαρτιά!
 Ματαιώθηκε η εκδρομή μαθητών του Βόλου γιατί ο οδηγός του πούλμαν είχε πλαστά χαρτιά!

Ο οδηγός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με την κατηγορία της παράνομης κατοχής και χρήσης πλαστού εγγράφου.

Πυρ και μανία είναι οι μαθητές ενός Γενικού Λυκείου του Βόλου με το ταξιδιωτικό γραφείο που είχαν συμφωνήσει να τους μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη, καθώς η χριστουγεννιάτικη εκδρομή τους ματαιώθηκε όταν συνελήφθη ο οδηγός ενός από τα πούλμαν.

Σε έλεγχο που έκαναν οι τροχονόμοι, διαπίστωσαν ότι το δελτίο ελέγχου επιθεώρησης του λεωφορείου από τον ΕΟΤ ήταν φωτοτυπία και μάλιστα πλαστογραφημένη και το πραγματικό είχε εκδοθεί για άλλο λεωφορείο στην... Κρήτη!

Έτσι, το ακινητοποίησαν άμεσα και συνέλαβαν τον 30χρονο οδηγό, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με την κατηγορία της παράνομης κατοχής και χρήσης πλαστού εγγράφου.

Ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση και ανέθεσε στην Τροχαία να διερευνήσει διεξοδικά το θέμα των σχολικών εκδρομών και της καταλληλότητας των πούλμαν. Ωστόσο, για τους άτυχους μαθητές δεν δόθηκε κάποια λύση, αφού το τουριστικό γραφείο που είχε αναλάβει την εκδρομή δεν μπόρεσε να βρει άλλο λεωφορείο με αποτέλεσμα να ματαιωθεί το ταξίδι τους στην Θεσσαλονίκη και να... ξεμείνουν στο Βόλο!

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ | EOT | ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ!! και οι γνώστες ηλιθιότητες του συστήματος που έχουν γίνει συνήθεια !γιατί γεννήθηκαν μέσα σε αυτο το μπάχαλο .... Όπως περνά ΚΤΕΟ γιατί ειναι όλοι ηλίθιοι και δεν ξέρουν αν έχει πρόβλημα το αυτοκίνητο να παίρνουν οι άσχετοι ΚΤΕΟ μονο!, ένα ζωντανό πρόσφατο παράδειγμα της τραγικής κατάστασης που επικρατεί σε αυτο το κόσμο, ειναι οτι πρέπει να βγάλεις δίπλωμα για να πετάξεις drone! ένα άλλο γελοίο: για να βγάλεις άδεια όπλου λέει πρέπει να κάνεις ηλίθια τεστ και "εκπαίδευση" ! πριν μερικά χρονιά είχαν ειδικά προγράμματα για μάθουν χειρισμό υπολογιστών γιατί δεν μπορούσαν να μάθουν μονοί τους! "επιστήμη" το έκαναν και αυτο! και πολλά αλλα τραγικά που δεν προσέχει κάνεις γιατί τα έχουν ως δεδομένα (οι δούλοι του συστήματος με συμπεριφορά / ψυχολογία της αγέλης)....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications