Οι δημοκράτες : Έριξαν μαύρο στον Κασιδιάρη λόγω Ερντογάν στην Βουλή με τους 4 Τούρκους βουλευτές!   VIDEO
Οι δημοκράτες : Έριξαν μαύρο στον Κασιδιάρη λόγω Ερντογάν στην Βουλή!!!

Διαρκής Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, συνεδρίαση με θέμα την επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα, 14 Δεκεμβρίου 2017.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, αποδομεί για ακόμη μια φορά τα κυνοβουλευτικά ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ δουλικά με αφορμή την επίσκεψη - προέλαση του τουρκομογγόλου Ερντογάν στην υπόδουλη πατρίδα μας. Το σχετικό βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ https://youtu.be/28ZbJ_8-dic

Να σημειωθεί πως αφού έριξαν μαύρο στο κανάλι της βουλής και διέκοψαν παράνομα την επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας, η ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη διεγράφη εξ ολοκλήρου από τα πρακτικά μετά από απόφαση του προέδρου της Επιτροπής, Κωνσταντίνου Δουζίνα..

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ
Πολλά μπράβο στον Ηλία Κασιδιάρη για όσα είπε, και λίγα ήταν. Μην ξεχνάτε πως 153 ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ βολευτές διατηρούν στην (((εξουσία))) τον Αλέξη ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ Τσίπρα, αν φύγουν 3 η κυβέρνηση πέφτει.. 3 ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ τούρκοι του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή διαχειρίζονται τις τύχες των Ελλήνων..!

Σχετικά με τον αρχισφαγέα των Ελλήνων, Κεμάλ Ατατούρκ, μην ξεχνάτε πως ήταν εβραϊκής καταγωγής από την αίρεση των Ντονμέδων.. ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Για ακόμη μια φορά θα τονίσω πως οι Έλληνες δεν διαχωρίζονται σε δεξιούς, αριστερούς κλπ. αλλά σε Έλληνες και ανθέλληνες/μισέλληνες. Όποιος διαχωρίζει τους Έλληνες είναι χαφιές και προδότης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications