Θέατρο και διαίρει και βασίλευε στην πράξη  Καμμένος:«μαζί τα φάγατε» – Βούλτεψη: «Δεν έχω κότερα»!
Θέατρο και διαίρει και βασίλευε στην πράξη  Καμμένος:«μαζί τα φάγατε» – Βούλτεψη: «Δεν έχω κότερα»!

Αντιπαράθεση και για την απουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας κατά την επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα.... Με αιχμές κατά της Νέας Δημοκρατίας και της κυβέρνησης Καραμανλή απάντησε ο Πάνος Καμμένος αναφορικά με την απουσία του κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Κατά τη διάρκεια «διαμάχης» που είχε στη Βουλή με τη βουλευτή της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε: «Δουλειά μου είναι να βρίσκομαι στη νατοϊκή άσκηση». Και προσέθεσε ότι η επίσκεψη έγινε για να βρεθεί μία κοινή λύση, αλλά, όπως είπε, αν ποτέ απειληθεί η Ελλάδα, δεν θα παραιτηθούμε για μία επίσκεψη. «Εμείς δεν κάνουμε πολιτική με ζεϊμπέκικα και κουμπάρους» είπε με… νόημα ο κ. Καμμένος.

Στην κόντρα με την κυρία Βούλτεψη, ο κ. Καμμένος την κατηγόρησε ότι “και εσείς τα παίρνατε, μαζί τα φάγατε”. Η βουλευτής της ΝΔ απάντησε, λέγοντας ότι «ο υπουργός είπε ότι τα έφαγα. Δεν μπορούμε να συγκριθούμε. Ούτε κότερα έχω ούτε αγόρασα την Μερσεντές του Αμίν Νταντά. Που ήσουν όταν ήταν εδώ ο Ερντογάν; Βγήκες όταν έφυγε ο εχθρός».

«Δεν ήταν του Αμίν Νταντά» ανταπάντησε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε ότι «με το κότερο πήγαινα βόλτα την κυρία Βούλτεψη», κάτι που η ίδια στη συνέχεια διέψευσε

Στην αρχή της ομιλίας του, ο κ. Καμμένος παρουσίασε τα μεγέθη για τον τομέα Άμυνας και παρουσίασε τον απολογισμό του υπουργείου, ενώ αναφέρθηκε και στην απόδοση του δεκαετούς ελληνικού ομολόγου, τονίζοντας έχουμε φτάσει σε ποσοστό από το 2006.

Ανέφερε ότι ο κλάδος Άμυνας είναι πονεμένος από τα σκάνδαλα που η Νέα Δημοκρατία ανέδειξε ως αντιπολίτευση, αλλά τώρα τα ξέχασε. Κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία για πετσόκομμα αποδοχών και έκανε λόγο για «case study», γιατί επί διακυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «με τα διπλάσια ποσά δεν μπορούσαν να κάνουν ούτε τα μισά που έχουμε κάνει εμείς σήμερα».

Ανέφερε τη συνδρομή των ενόπλων δυνάμεων στο προσφυγικό και με τρόπο που δεν επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό. Δήλωσε ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση η οικονομική κρίση να γίνει εθνική κρίση. «Αυτό σας πονά, που αυτή η κυβέρνηση βγάζει την Ελλάδα από την κρίση» είπε και επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι τώρα αλλάζουν ονόματα για να αλλάξουν ΑΦΜ, για τα χρέη. Από το protothema.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications