Η αχλάδο  που έκανε 50 επεμβάσεις για να μοιάσει στην Τζολί αποκαλύπτει πως «είπε ψέματα» !
Η αχλάδο  που έκανε 50 επεμβάσεις για να μοιάσει στην Τζολί αποκαλύπτει πως «είπε ψέματα» !
Πώς είναι στην πραγματικότητα

Κάποιες γίνονται γνώστες με την άξια τους και για κάτι που κάνουν! άλλες κοροϊδεύουν για να γίνουν γνώστες και διάσημες ! γιατί αλλιώς θα το έγραφε απο την αρχή...Μπράβο στην αδίσταχτη!

Με τη βοήθεια photoshop και make up, η 19χρονη δημιούργησε τις εικόνες που σόκαραν και θύμιζαν... ζόμπι

Οι φωτογραφίες μιας 19χρονης κοπέλας από την Τεχεράνη έκαναν τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες μέρες, με την νεαρή να ισχυρίζεται πως έχει υποβληθεί σε 50 πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου να μοιάσει στο ίνδαλμα της, την Αντζελίνα Τζολί. Ωστόσο, το αποτέλεσμα ήταν πολύ διαφορετικό, καθώς θύμιζε περισσότερο... ζόμπι.

Ωστόσο, η Σαχάρ Ταμπάρ, όπως είναι το όνομα της, φαίνεται πως απλώς «σκηνοθέτησε» τις φωτογραφίες, με τη βοήθεια photoshop και make up, ώστε να προκαλέσει αίσθηση.

Η ίδια αποκάλυψε πως: «Τώρα βλέπω πως έχω κάποια κοινά με την Αντζελίνα Τζολί, αλλά διασκεδάζω απλώς και το να μοιάζω με κάποιον δεν είναι ο σκοπός μου».

Η ίδια σχολίασε ακόμα: «Με τον καιρό, ποστάρω μια φωτογραφία και κάνω το πρόσωπο μου περισσότερο διασκεδαστικό και αστείο. Είναι μια μορφή έκφρασης του εαυτού μου, ένα είδος τέχνης. Οι θαυμαστές μου ξέρουν πως δεν είναι αυτό το πραγματικό μου πρόσωπο».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications