23 Δεκ 2017

NAVYA - Ηλεκτροκίνητα Λεωφορεία χωρίς Οδηγό

NAVYA - Ηλεκτροκίνητα Λεωφορεία χωρίς Οδηγό

Τα τελευταία χρόνια, όλο και συχνότερα, γίνεται αναφορά από τους Δήμους στα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, γνωστά ως ΣΒΑΚ. Ήδη η πλειοψηφία των μελετών αυτών δείχνουν απαρχαιωμένες καθότι οι Νέες Τεχνολογίες και η Παγκόσμια Τάση της ξεπερνάει.

Η "Διεθνής Αρθρογραφία" αναφέρει ότι περίπου στο 2030 το 30% των οχημάτων θα είναι χωρίς οδηγό - τουλάχιστον στις ανεπτυγμένες περιοχές του πλανήτη -, ενώ το σύνολο των οχημάτων θα είναι Έξυπνα και Ηλεκτροκίνητα.

Ο δημότης και ο τουρίστας θα μπορεί να μετακινείται οπουδήποτε 24ώρες το 24ωρο όλο το χρόνο, χωρίς να έχει φοβίες από απεργίες ή/και άλλες συνήθειες του "σήμερα".

Ο "άνθρωπος του σήμερα" περνάει πολλές ώρες στο αυτοκίνητό του καθημερινά, ενώ τα οχήματα στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι σταθμευμένα, δημιουργώντας σωρεία κοινωνικών προβλημάτων.

Το Ηλεκτροκίνητο Λεωφορείο χωρίς Οδηγό της Γαλλικής εταιρία NAVYA, προσφέρεται για να λειτουργήσει συμπληρωματικά στις ήδη υπάρχουσες συγκοινωνίες ή/και όπου δεν υπάρχουν συγκοινωνίες.

Η πρόταση της IDEAGENESIS προς τους Δήμους, αφορά τη σταδιακή ένταξη του μέσου αυτού, από δρόμο σε δρόμο, από γειτονιά σε γειτονιά, ως Δημοτικές Συγκοινωνίες, κάνοντας χρήση κάθε χρηματοδοτικού εργαλείου που προσφέρεται ή/και ακόμα με τη Χορηγία ή/και Δωρεά από εταιρίες.

Η "Δωρεάν" μετακίνηση των δημοτών, όσο και η λειτουργία του ως "πόλος έλξης" τουριστών, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για Κοινωνική, Πράσινη, Έξυπνη & Τουριστική Ανάπτυξη.

www.esc

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

NAVYA - Ηλεκτροκίνητα Λεωφορεία χωρίς Οδηγό
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications πατώντας εδώ:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications