Χερουβείμ “αγγελικά πλάσματα” το επίθετο της Γιατρού και Σεραφείμ
Χερουβείμ “αγγελικά πλάσματα” το επίθετο της Γιατρού και Σεραφείμ

Την ώρα που όλοι ασχολούνται το πως και το γιατί έγινε το γνωστό φονικό, την προσοχή τράβηξε το επίθετο της δολοφονημένης καθώς ειναι ξενικό που δεν νομίζω να το πρόσεξε και κάνεις ,τελικα διαπιστωθεί οτι ειναι πολύ κοινό στην Ελλάδα, κάτι που ενισχύει αλλες έρευνες για το τι γίνεται τελικά σε αυτο τον κόσμο κυριολεκτικά κάτω απο την μύτη των μαζών που δεν έχουν ιδέα, ούτε καν έχουν φανταστεί αυτα που ερευνούμε εμείς εδώ,σε πολλούς το μυαλό τους λειτουργεί σε χαμηλότερα επίπεδα για να κατανοήσουν ακόμα και τα αυτονόητα,(το αστείο ειναι να σου πουλάνε και πνεύμα αυτοι και ειρωνεία, όταν δεν έχουν ιδέα ούτε καν πως λειτουργούν άπλα καθημερινά πράγματα) δεν θα επεκταθούμε στο θέμα για ευνοήτους λογούς, παραθέτουμε άπλα πληροφορίες που βρέθηκαν σχετικά με αυτο το όνομα :

Τα χερουβείμ ή χερουβίμ (Εβρ. כרוב‎, χερούβ στον ενικό) είναι υψηλόβαθμα αγγελικά ή πνευματικά πλάσματα στην υπηρεσία του Θεού. Οι πληροφορίες που δίνονται στη Βίβλο είναι ότι α) πρόκειται για αγγελικά πλάσματα, ή αγγελιοφόρους,
β) ενήργησαν ως φύλακες του Κήπου της Εδέμ μετά την εκδίωξη του Αδάμ και της Εύας, προασπίζοντας το θεϊκό θέλημα (Γένεση 3:24), γ) περιστοιχίζουν τον θρόνο του Θεού, δηλαδή βρίσκονται ενώπιον της παρουσίας του Θεού, έτοιμα να εκπληρώσουν οποιαδήποτε εντολή Του και δ) αποτελούν μέρος του ουράνιου άρματος του Θεού (Ιεζεκιήλ 1:5-28· 9:3· 10:1-22· 11:22).
Στη σκηνή του μαρτυρίου του αρχαίου Ισραήλ, διδιάστατες και τρισδιάστατες απεικονίσεις χερουβείμ χρησιμοποιήθηκαν στην εσωτερική διακόσμησή της, ενώ το ίδιο συνέβη και με τη διακόσμηση του Ναού που οικοδόμησε ο Σολομών. (Έξοδος 26:1, 31· 36:8, 35· 1 Βασιλέων 6:29· 7:28, 32, 35, 36· 2 Χρονικών 3:7· Ιεζεκιήλ 41:18–20, 25)

Εξαπτέρυγο χερούβ σε μεσαιωνικό χειρόγραφο (1156)
Στην Ορθόδοξη Εκκλησία περιγράφονται ως τάγμα ασωμάτων, το οποίο πλαισιώνει τον Θρόνο του Θεού. Ο Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης στο έργο του Περί της ουρανίου Ιεραρχίας λέει ότι η Εβραϊκή λέξη "χερουβείμ" ερμηνεύεται στα Ελληνικά σαν "πλήθος γνώσεως" ή "απόσταγμα σοφίας". Γι᾽ αυτό και στην Ορθόδοξη εικονογραφία, τα χερουβείμ εμφανίζονται ως «πολυόμματα», δηλαδή ως αγγελική μορφή περιτριγυρισμένη με πολλά μάτια. Αναφέρονται μάλιστα συχνά ως «πολυόμματα χερουβείμ», σε αντίθεση με τα «εξαπτέρυγα σεραφείμ». Στην ορθόδοξη υμνολογία, είναι γνωστός ο χερουβικός ύμνος (ή απλώς «χερουβικό»), του οποίου το όνομα αναφέρεται στα Χερουβείμ.

Χερουβείμ και Σεραφείμ
Σε ορισμένα σημεία της επιφάνειας της Γης υπάρχουν συγκεντρωμένα πνευματικά ρεύματα που φρουρούνται από Αγγελικές Δυνάμεις καθοδηγούμενες από Χερουβείμ και Σεραφείμ. Τα ρεύματα αυτά δημιουργήθηκαν σύμφωνα με το Κοσμικό Σχέδιο «για να κρατήσουν σε ισορροπία τις αγνές δυνάμεις της Ζωής που είναι αναγκαίες για την υποστήριξη του Ηλιακού Συστήματος».

(Αρχάγγελος Μιχαήλ). Όταν τα ρεύματα αυτά αποβαίνουν αρκετά ισχυρά, διαλύουν τη δημιουργημένη από την ανθρωπότητα δυσαρμονία και όποιος βρίσκεται στα πνευματικά αυτά κέντρα, αισθάνεται αμέσως τη ραδιοβόλο δύναμη. Αυτό παρατηρείται καθαρά στο σπήλαιο της εκκλησίας της Λούρδης στη Νότια Γαλλία καθώς και στα ερημητήρια των Διδασκάλων.

Κατά τις Θείες Λειτουργίες των διαφόρων Εκκλησιών, τα Χερουβείμ και Σεραφείμ ηγούνται Αγγελικών Δυνάμεων, εξυψώνουν το πνεύμα των πιστών και δυναμώνουν τη Θεία Ευλογία. Πάνω από τις Αγγελικές Δυνάμεις βρίσκονται πανίσχυροι Δέβας που φρουρούν τα Τέμπλεα των Μεγάλων ΄Οντων, τις Εκκλησίες καθώς και τα Πνευματικά Ιδρύματα σ όλο τον κόσμο. Οι Δέβας λαμβάνουν τη ζωτική δύναμη όπως οι Υπάρξεις που βρίσκονται στα Τέμπλεα και την κρατούν στα σώματά Τους πολλές φορές για 5 ή 6 χιλιάδες χρόνια.

Σε άλλα σημεία όπου έζησαν πολύ εξελιγμένες ψυχές, με συνειδητή επίκλησή Τους, έλκυσαν και εγκατέστησαν εκεί πνευματικά ρεύματα. Από τα πνευματικά αυτά κέντρα, ραδιοβολείται συνεχώς Φως με τον ίδιο τρόπο που ραδιοβολεί και ο φυσικός ήλιος.

Είναι η Αγάπη που κάνει τα Χερουβείμ και τα Σεραφείμ να περιβάλλουν τα πνευματικά αυτά κέντρα με την προστασία Τους για να εμποδίσουν την εισβολή των αναθυμιάσεων της ανθρωπότητας. Όσο περισσότερη προσοχή και ευλάβεια δίνετε στους Αγγέλους, τα Χερουβείμ, τα Σεραφείμ και το έργο Τους τόσο περισσότερο θα είναι το απόθεμα της αγάπης Τους και η ραδιοβολία της δύναμής Τους.http://solar-action.org/χερουβείμ-και-σεραφείμ/

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications