Επιβεβαίωση της AllNewz: Οι Αμερικανοί διπλωμάτες στην Κούβα δέχτηκαν επίθεση με μικροκύματα!
Επιβεβαίωση της AllNewz: Οι Αμερικανοί διπλωμάτες στην Κούβα δέχτηκαν επίθεση με μικροκύματα!

Όπως είχαμε γράψει τον περασμένο Αύγουστο, Αμερικανοί και Καναδοί διπλωμάτες στην Κούβα αρρώστησαν ξαφνικά, εμφανίζοντας “περίεργα” και ανεξήγητα συμπτώματα

Οι διπλωμάτες περιέγραφαν συμπτώματα όπως απώλεια της ακοής, ναυτία, πονοκεφάλους και διαταραχές ισορροπίας μετά από “επεισόδια”, όπως χαρακτηρίστηκαν, που άρχισαν να τους επηρεάζουν στην Αβάνα από τα τέλη του 2016.

Τα δημοσιεύματα τότε έκαναν λόγο για πιθανή ακουστική επίθεση στους εργαζόμενους των πρεσβειών. Ωστόσο, έχοντας παρακολουθήσει χρόνια το φαινόμενο της ηλεκτρομαγνητικής υπερευαισθησίας αλλά και το πολύ σοβαρό θέμα της παρενόχλησης πολιτών με μικροκύματα, διαβάζοντας τις περιγραφές των συμπτωμάτων, καταλήξαμε πρώτοι και καλύτεροι στο θαρραλέο συμπέρασμα ότι οι εργαζόμενοι υπήρξαν θύματα στοχευμένης επίθεσης με μικροκύματα.

Σήμερα νέα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για βλάβη στα εγκεφαλικά κύτταρα των θυμάτων της επίθεσης, η οποία διαπιστώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς τους. Διαβάστε στη Γάτα όλο το αναλυτικό ρεπορτάζ: Επίθεση με μικροκύματα προκάλεσε βλάβη του εγκεφάλου στους εργαζόμενους των πρεσβειών των ΗΠΑ στην Κούβα!

Ο υπουργός Εξωτερικών Rex Tillerson λέει ότι στις ΗΠΑ είναι πεπεισμένοι ότι τα περιστατικά στην Κούβα ήταν «στοχευμένες επιθέσεις». Αλίμονο! Λέτε να μην ξέρουν από τέτοιες οι Αμερικάνοι; Αλλά και οι Ρώσοι, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ, “κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου είχαν κάνει ανάλογη επίθεση στο προσωπικό της αμερικανικής πρεσβείας στη Μόσχα, όταν οι Σοβιετικοί βομβάρδιζαν την πρεσβεία με μικροκύματα για να παρακολουθούν τις προφορικές επικοινωνίες στο γραφείο του πρεσβευτή”…

Το περίεργο timing της είδησης είναι ότι έρχεται καπάκι μετά την άλλη ιατρική είδηση που δημοσιεύσαμε χτες, Χειροπιαστή Ιατρική Απόδειξη Ηλεκτρομαγνητικής Υπερευαισθησίας σε Ασθενείς | Έρευνα. Η έρευνα είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγες μέρες κι όπως είναι εύλογο, δεν θέλει και πολύ κόπο να συγκρίνει κανείς τις δυο ειδήσεις και η μια να επιβεβαιώσει την άλλη.

Καθόλου κόπο ή τρόπο δεν θέλει να επιβεβαιώσει και τις καταγγελίες διαφόρων πολιτών στις ΗΠΑ, αλλά και όχι μόνο, για την παρενόχληση που δέχονται με ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. Μάλιστα είχε διοργανωθεί και παγκόσμιο συνέδριο σχετικά με το θέμα αυτό με πολίτες απ΄όλο τον κόσμο: Διεθνές Συνέδριο για Μυστική Παρενόχληση Αμάχων [α’ μέρος] και Διεθνές Συνέδριο για Μυστική Παρενόχληση Αμάχων [β’ μέρος]

Και παρότι οι Αμερικάνοι καμώνονται ότι προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι για το ποιος, με τι και το γιατί της επίθεσης στους εργαζόμενους τους (που δεν θα μου έκανε καμία έκπληξη να είναι οι ίδιοι, για διάφορους λόγους), όλος ο κόσμος τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι για τα σιωπηλά και αθόρυβα όπλα τους.

Κι αν εσείς ακόμα νομίζετε ότι το κινητό ευρέθηκε για να έχετε μαζί σας την ευκολία του τηλεφώνου και το wifi για να σας σώσει από καλώδια και η 5G για να απολαύσετε ταχύτητες, παρακαλώ αλλάξτε “νόμισμα”. Όλη αυτή η ασύρματη τεχνολογία μαζί με τους “πανέξυπνους” μετρητές -που θέλουν να βάλουν σε λίγο και στην Ελλάδα- μέσα στα σπίτι και τους πύργους και τις κεραίες εκτός σπαρμένες παντού, είναι μόνο για έλεγχο και ζημιά στην υγεία σας. Μόνο! Τεχνολογία 5G: Πρώην πλοίαρχος με ειδικότητα στις επικοινωνίες εξηγεί τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι!

Όταν επιβεβαιωνόμαστε, τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Από τη μια χαιρόμαστε, όχι για εγωιστικούς λόγους, αλλά γιατί είναι μια σιγουριά ότι η έρευνα μας είναι στο σωστό δρόμο, από την άλλη στεναχωριόμαστε για την ωμή πραγματικότητα που βιώνουμε, αλλά και την αδυναμία να πείσουμε την πλειοψηφία των ανθρώπων για το πως θα μπορούσαν να είναι υγιείς κι ελεύθεροι, ενώ επιλέγουν να είναι μέσα στο Μάτριξ, μέσα στο μαντρί, περιμένοντας… τι ακριβώς…;

Πετάξτε την ασύρματη τεχνολογία όσο μπορείτε έξω από τη ζωή σας και τη ζωή των παιδιών σας ειδικότερα. Γίνετε στο διαδίκτυο ενσύρματοι. Σκεφτείτε αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χρειάζεστε ένα κινητό ή αν νομίζετε ότι το χρειάζεστε. Εμείς το πετάξαμε πριν 5-6 χρόνια και η ζωή έγινε καλύτερη. Ειδικά τώρα που “έρχονται” και οι έξυπνοι μετρητές, θα χρειαστεί να πούμε όλοι μαζί ένα μεγάλο ΌΧΙ!

nea.allnewz.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications