Ένας δυνατός άνθρωπος έχει 5 καλούς λόγους για να μην είναι εκδικητικός!
Ένας δυνατός άνθρωπος έχει 5 καλούς λόγους για να μην είναι εκδικητικός!

Μερικοί άνθρωποι έχουν μια τάση να μας βλάψουν, ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθούμε να είμαστε ειρηνικοί μαζί τους. Είτε το κάνουν σκοπίμως είτε όχι, τους επιστρέφει...

Είναι ακριβώς ο τρόπος που ενεργούμε σε τέτοιες καταστάσεις που φιλτράρουν τους αδύναμους ανθρώπους από τους ισχυρούς. Οι αδύναμοι σχεδιάζουν αυτόματα την εκδίκησή τους επειδή ενεργούν από το κύμα των συναισθημάτων τους. Οι ισχυροί άνθρωποι, από την άλλη πλευρά, σκέφτονται πριν ενεργήσουν. Όταν καταλάβουν ότι η άνοδος ενός δακτύλου σε κάποιον δεν αξίζει τον κόπο, ενεργούν ανάλογα.

Δεν είναι ότι ένα ισχυρό πρόσωπο επιτρέπει σε άλλους να βάλουν επάνω τους ή αποφεύγει εκδίκηση με οποιοδήποτε κόστος. Είναι αρκετά ισχυροί ώστε να μην αφήσουν ένα εύθραυστο εγώ να πάρει αποφάσεις γι 'αυτούς. Ισχυροί άνθρωποι κατανοούν ένα βαθύτερο στρώμα εκδίκησης που οι αδύναμοι άνθρωποι είναι τυφλοί επειδή είτε δεν θέλουν να το γνωρίζουν είτε είναι πολύ προκλημένοι από τα πυρκαγιές των πληγών τους.

Οι δυνατοί άνθρωποι συνειδητοποιούν επίσης ότι αυτό που δίνουν στον κόσμο, θα λάβουν πίσω. Ως εκ τούτου, δεν θέλουν να προσθέσουν περισσότερη αρνητικότητα. Αυτοί είναι οι 5 κύριοι λόγοι για τους οποίους ισχυροί άνθρωποι αποφεύγουν να επιλέξουν το βρώμικο τέχνασμα της εκδίκησης.

1. Ένας ισχυρός άνθρωπος είναι ικανοποιημένος με το να αφήσει το Κάρμα να το φροντίσει.
Το Κάρμα είναι νόμος του σύμπαντος που κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει. Όταν κάποιος σας πονάει, γνωρίζετε πολύ καλά ότι το άτομο θα μάθει καλά τα μαθήματά του εξαιτίας του Κάρμα.

Και οι ισχυροί άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται ακόμη και αν το άτομο υποφέρει ή όχι, εφ 'όσον μαθαίνουν το μάθημα. Δεν αφήνουν το εγώ τους να μείνει στο κακό έως ότου θεραπεύσουν το εγώ τους, συγχωρέσουν, αλλά δεν θα ξεχάσουν.Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα δεν το βλέπουν ούτε καν προσωπικά, είναι απαλλαγμένοι από το μίσος και ζουν τη ζωή τους, ενώ το άλλο πρόσωπο περπατά σε κύκλους μέχρι να πάρει το μάθημά τους.

Κάθε ενέργεια έχει αντίδραση. Επομένως, οι εσωτερικές δυνάμεις που κάνουν κάποιον να κάνει κάτι, θα τον οδηγήσουν να μάθει το μάθημα.Αν προσπαθήσετε να κάνετε εκδίκηση σε κάποιον που οδηγείτε από τις δικές σας εσωτερικές δυνάμεις και πληγές, και αυτό είναι ένα Κάρμα που κάνετε για τον εαυτό σας. Ένα ισχυρό πρόσωπο ξεπερνά την ανάγκη να κάνει εκδίκηση, θεραπεύοντας τον εαυτό του και μαθαίνοντας. Ξοδεύει το χρόνο του σε πράγματα που τον κάνουν να μεγαλώνει, αντί να τα σπαταλά για να διευθετήσει το φανταστικό αποτέλεσμα!

2. Ένα ισχυρό πρόσωπο αξίζει καθαρή συνείδηση ​​και την εσωτερική ειρήνη περισσότερο από το να διευθετήσει ένα αποτέλεσμα.
Όταν επιτρέπετε στο Κάρμα να αναλάβει, εστιάζετε περισσότερο στο πώς να κάνετε τον εαυτό σας καλύτερο. Είναι το πιο αγαπητό πράγμα που μπορείτε να κάνετε για σας. Κάνετε τη συνείδησή σας καθαρή. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η εκδίκηση είναι ένα βρώμικο τέχνασμα. Όταν το παίρνετε στα χέρια σας, κάνετε τα χέρια σας βρώμικα καθώς και τη συνείδησή σας.
Αφήνοντας να πάει ο κακός διατηρεί επίσης την ειρήνη στην καρδιά και το μυαλό σας. Ένα ειρηνικό μυαλό είναι το καλύτερο όπλο ισχυρό και ισχυρό άτομο.

3. Ένα ισχυρό άτομο εκτιμά την ενέργειά του.
Ένα ισχυρό πρόσωπο είναι ένας σοφός άνθρωπος. Ξέρει ότι η επιθυμία για εκδίκηση οδηγεί σε κραυγές. Αν κρατήσει μνησικακίες, ξοδεύει την ενέργειά του σε θέματα που δεν αξίζει να αγωνιστεί.
Γνωρίζει ότι η σωστή μάχη για την καταπολέμηση είναι αυτή που μπορεί να γίνει καλύτερο ως άτομο. Η ενέργειά σας δαπανάται καλύτερα σε αυτές τις δραστηριότητες παρά σε κακίες ή προηγούμενες αδικίες.
Μετά από όλα, η λήψη πάρα πολλών μαχών είναι αντιπαραγωγική και ανθυγιεινή. Οι ισχυροί άνθρωποι γνωρίζουν ότι ο πόλεμος δεν είναι κάτι που μετρά το μεγαλείο τους, αλλά την ικανότητα να μεγαλώνουν χωρίς να χρειάζονται να πάνε στον πόλεμο.

4. Ένας ισχυρός άνθρωπος γνωρίζει τις εκδικητικές προθέσεις αλλά δεν τις βλέπει με υπερηφάνεια.
Ακόμα κι αν κάποιος θα καταλάβει ότι το άτομο που έχει κάνει αδικία αξίζει να τιμωρηθεί, ισχυροί άνθρωποι γνωρίζουν ότι η εκδίκηση θα εξακολουθήσει να προκαλεί ανεπιθύμητες συνέπειες από την πλευρά τους.
Οι περισσότεροι άνθρωποι κοιτάζουν αυτές τις προθέσεις με υπερηφάνεια επειδή αποκαλύπτουν ένα άγριο κομμάτι του εαυτού τους που η κοινωνία έχει καταστείλει.
Αλλά οι ισχυροί άνθρωποι γνωρίζουν αυτό το άγριο κομμάτι σε κάθε έναν από μας, δεν χρειάζεται να επικυρώσουν τον εαυτό τους ή να αποδείξουν τίποτα σε κανέναν. Αποδέχονται αυτό το άγριο κομμάτι από μόνο του αλλά δεν το αφήνουν να ελέγξει τις ενέργειές τους.
Πρέπει να αναλάβετε την πλήρη ευθύνη των ενεργειών σας και των συνεπειών τους. Ο Καρμικός νόμος δεν συγχωρεί κανέναν. Αλλά αν θέλετε να κάνετε τον κόσμο έναν καλύτερο και πιο πολιτισμένο χώρο, αρχίσετε με τον εαυτό σας.
Έτσι, κρατάτε το θετικό κάρμα σας πιο σημαντικό από οποιαδήποτε ιδέα εκδίκησης.

5. Ένα ισχυρό πρόσωπο ακολουθεί έναν ισχυρό σκοπό που κάνει την εκδίκηση ασήμαντη.
Μια καλά ζωντανή ζωή κάνει τους ανθρώπους που σας αδίκησαν να εκπλαγούν με το πόσο απίστευτα έχουν διαχειριστεί τη ζωή τους. Μπορεί ακόμη και να σας ζηλέψουν ή να μετανιώσουν ότι δεν το μοιράζεστε μαζί τους.

Δείχνοντας πόσο ισχυρή και θετική στάση έχετε κάνει το άλλο πρόσωπο να ντρέπεται για την αδικία που έχει κάνει σε σας. Τους δείχνει έναν καλύτερο τρόπο, έναν που μπορούν να πάρουν αν αφαιρέσουν το εγώ τους για μια στιγμή για να μάθουν από εσάς.
Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι που σας ζηλεύουν δεν θα το κάνουν αυτό επειδή δεν είναι τόσο ισχυροί.
Οι ισχυροί άνθρωποι γνωρίζουν ότι οι ίδιες εσωτερικές δυνάμεις που οδήγησαν τους άλλους ανθρώπους να βλάψουν είναι οι ίδιες δυνάμεις που τους κρατούν κλειδωμένους στην άθλια πραγματικότητά τους.

Ωστόσο, δεν τους νοιάζει καν. Οι ισχυροί άνθρωποι ακολουθούν έναν ισχυρό σκοπό που καθιστά τους άλλους παρωχημένους. Ο σκοπός τους είναι πολύ πιο σημαντικός από το να ξοδεύουν χρόνο και ενέργεια για εκδίκηση για μερικές ασήμαντες καθημερινές λεπτομέρειες.

kavalarissa

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications