Η Ελλάδα θα εξαφανιστεί, καθώς περνά το κατώφλι δραματικών πολιτισμικών αλλαγών -ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
Η Ελλάδα θα εξαφανιστεί, καθώς περνά το κατώφλι δραματικών πολιτισμικών αλλαγών -ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Το πείραμα έχει πετύχει πολλές φορές ήδη. Αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να το καταλάβεις.

Κάποιοι από εμάς δεν ζούσαμε πριν 30-40-50 χρόνια και δεν είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε, ότι χώρες, που σήμερα τις έχουμε στο μυαλό μας ως σκληροπυρηνικά μουσουλμανικές, με τους πολίτες τους να κυκλοφορούν με κελεμπίες και χιτζάπ, εφαρμόζοντας αυστηρά, τον απάνθρωπο νόμο της σαρία, όχι πολύ παλιά από σήμερα, αλλά μέσα στον 20ο αιώνα, ήταν χώρες όπως η τότε αναπτυσσόμενη Ελλάδα.

Τι συνέβη και όλη αυτή η πορεία προς τον εκσυγχρονισμό διεκόπη ξαφνικά; Πως οι χώρες αυτές κατέληξαν σήμερα, να σπαράσσονται από ανελεύθερα καθεστώτα, που τυραννούν τους πολίτες τους και σκοτώνουν κάθε φωνή αντίθεσης προς αυτά;

Τους συνέβη το Ισλάμ!
Ναι, σωστά διαβάσατε. Μόλις το θρησκευτικό αυτό μόρφωμα γίνει η πλειοψηφία στον πληθυσμό ενός κράτους, αυτόματα δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο: που δεν είναι αυτό, της δήθεν άλλης μιας, απλά, θρησκείας, αλλά ενός σκληρού ολοκληρωτικού καθεστώτος που επιβάλλει απόλυτο έλεγχο στη ζωή και το πνεύμα των οπαδών του, απαιτώντας να απαρνηθούν κάθε στοιχείο ανθρωπιάς κι ελεύθερης σκέψης.

Ο χαρακτήρας του κράτους και των πολιτών αλλάζει δραματικά και βίαια και τίποτα δεν απομένει να θυμίζει πλέον την προηγούμενη κατάσταση.Δείτε τα αποτελέσματα μέσα από μια αναδρομή στο χρόνο, στα βίντεο των αποδείξεων:

Η μαρτυρία αυτής της γυναίκας που σήμερα παλεύει στις ΗΠΑ να αφυπνίσει τη Δύση, περί του τι ακριβώς σημαίνει Ισλάμ, είναι συγκλονιστική και πρέπει να την λάβουμε υπόψη μας, εδώ στην Ελλάδα, πολύ σοβαρά!

Η κατάσταση που περιγράφει θυμίζει πολύ την Ελλάδα του σήμερα. Ελπίζουμε να μη μας δείχνει κι αυτό που την περιμένει αύριο.

el

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications