Τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους: Αστυνομικός σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε
Τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους: Αστυνομικός σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε

Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (18/12/2017) στους Αγίους Αναργύρους

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι των Αγίων Αναργύρων από την ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία που έλαβε χώρα τη Δευτέρα (18/12) σε διόροφο σπίτι στην οδό Ευριπίδου.

Ένας 40χρονος αστυνομικός, που υπηρετούσε ως αρχιφύλακας στη Βουλή των Ελλήνων και ήταν αποσπασμένος, σύμφωνα με πληροφορίες του cnn.gr, στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, εκτέλεσε με το υπηρεσιακό του όπλο τη σύζυγο, την πεθερά και το 3,5 ετών παιδί του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το έγκλημα εκτυλίχθηκε στο πατρικό σπίτι της συζύγου του αστυνομικού. Στον δεύτερο όροφο κατοικούσε ο 40χρονος με την οικογένειά του και στον πρώτο όροφο η μητέρα της συζύγου του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το STAR, οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στο σοκαριστικό θέαμα όταν κλήθηκαν από συγγενείς της οικογένειας, που τους βρήκαν νεκρούς μέσα στο σπίτι. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι συγγενείς βλέποντας κλειστά τα παράθυρα του σπιτιού εδώ και δύο μέρες, παραξενεύτηκαν και αποφάσισαν να δουν τι συμβαίνει στο σπίτι. Σκαρφάλωσαν στον φεγγίτη και αντίκρισαν το μακάβριο θέαμα.

Ο αστυνομικός και το παιδί του βρέθηκαν νεκροί στο υπνοδωμάτιο, ενώ σύζυγος και πεθερά, που ήταν και οι δυο γιατροί, εντοπίστηκαν νεκρές σε άλλους χώρους του σπιτιού, μέσα σε λίμνη αίματος.

Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής. Από την νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να προσδιοριστεί ο χρόνος θανάτου της οικογένειας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications