Ανατροπή: Μήνυση από τους γονείς του φοιτητή στην Κάλυμνο
Ανατροπή: Μήνυση από τους γονείς του φοιτητή στην Κάλυμνο

Μήνυση κατά αγνώστων κατέθεσε η οικογένεια του φοιτητή από την Κάλυμνο ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός στο νησί μέρες μετά την εξαφάνισή του.

Οι γονείς του φοιτητή εμφανίστηκαν σήμερα Δευτέρα στη ΓΑΔΑ για να καταθέσουν τη μήνυση κατά αγνώστων για την ανθρωποκτονία του γιου τους, αμφισβητώντας το πόρισμα του ιατροδικαστή, στο οποίο αναφερόταν πως ο γιος τους έχασε τη ζωή του από πτώση.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος του 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου δεν ήταν αποτέλεσμα δολοφονικής ενέργειας αλλά δυστυχήματος.

Συγκεκριμένα, ο θάνατος του άτυχου φοιτητή φαίνεται να επήλθε από πτώση η οποία του προκάλεσε σοβαρές εσωτερικές και εξωτερικές κακώσεις.

Μάλιστα, ο θάνατός του δεν φαίνεται να επήλθε ακαριαία, χωρίς, ωστόσο, αυτή τη στιγμή ο ιατροδικαστής να είναι σε θέση να διευκρινίσει ύστερα από πόσες ώρες ακριβώς άφησε την τελευταία του πνοή ο άτυχος νέος.

Η εκτίμηση των αρχών είναι πως ο άτυχος φοιτητής άφησε το ποδήλατό του και προσπάθησε να σκαρφαλώσει σε βράχο. Η Κάλυμνος έχει πολλά αναρριχητικά σημεία. Όμως εκείνος, φαίνεται να μην επέλεξε ένα από τα οργανωμένα σημεία αλλά ένα απόμερο μέρος.

Όλα δείχνουν πως μια λάθος κίνηση ήταν αρκετή για να χάσει την ισορροπία του. Γλίστρησε και έπεσε με συνέπεια τραυματιστεί βαρύτατα.

Πώς εξηγείται ότι δεν τον βρήκαν αμέσως

Σε ότι αφορά στα ερωτήματα που γεννιούνται από το γεγονός ότι ενώ είχαν ψάξει οι αρχές σε εκείνο το σημείο που τελικά βρέθηκε η σορός του, δεν τον είχαν βρει η απάντηση βρίσκεται στο ότι πιθανότητα ο φοιτητής είχε πέσει σε κάποια εσοχή του βράχου και από τη βροχή, τον αέρα κτλ. η σορός του παρασύρθηκε και μετακίνηθηκε. Σημειώνται ότι ιις ημέρες που ακολούθησαν, στην Κάλυμνο σημειώθηκε καταρρακτώδης βροχή.

Την ίδια ώρα αφήνεται ανοικτό το σενάριο ο ίδιος ο 21χρονος να προσπάθησε να μετακινηθεί όταν ήταν ακόμη εν ζωή αλλά βαριά τραυματισμένος, ωστόσο το εν λόγω σενάριο συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Ο φοιτητής είχε εξαφανιστεί το απόγευμα της Κυριακής 19 Νοεμβρίου όταν έφυγε από το σπίτι της μητέρας του λέγοντάς της ότι πάει μια βόλτα με το ποδήλατο. Εκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του. Η σορός του ανακαλύφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου από έναν έφηβο που έπαιζε στην περιοχή και ενημέρωσε εν συνεχεία τις αρχές.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications