Χρήστος Ζαπαντιώτης: Νέα στοιχεία-σοκ για την τραγωδία - Τι αποκαλύπτουν συνάδελφοι του αστυνομικού
 Χρήστος Ζαπαντιώτης: Νέα στοιχεία-σοκ για την τραγωδία - Τι αποκαλύπτουν συνάδελφοι του αστυνομικού

Σε μια προσπάθεια να κατανοήσουν και να εξηγήσουν τι οδήγησε τον 46χρονο αστυνομικό στο να σκοτώσει τη σύζυγο, την πεθερά και τη μικρή του κόρη πριν αυτοκτονήσει, όσοι γνώριζαν τον δολοφόνο - αυτόχειρα, αποκαλύπτουν νέα στοιχεία.

«H πολυετής υποτίμηση από την πεθερά του και η "ταξική" αμφισβήτησή του ως αστυνομικού ήταν, ίσως, ο κύριος λόγος που ο 46χρονος φρουρός του πρώην πρωθυπουργού κ. Κ. Σημίτη είχε διαρκείς προστριβές με την πεθερά του, ενώ σε αυτά τα ενδοοικογενειακά επεισόδια περιγράφεται και εμπλοκή της 49χρονης συζύγου του.

Αυτά ήξεραν όσοι τον γνώριζαν τα τελευταία χρόνια, παρότι ο ίδιος απέφευγε να μιλά διεξοδικά στην δουλειά του για τα οικογενειακά προβλήματα του. Η πεθερά του, όπως υποστήριζε, φέρεται να τον θεωρούσε ως "ανάξιο" γαμπρό της κόρη της που ήταν ιατρός-ρευματολόγος σε ιδιωτικό θεραπευτήριο ενώ υπήρξε επιδείνωση των σχέσεών τους λόγω της συγκατοίκησης στο οικογενειακό σπίτι στο Περιστέρι», αναφέρει σήμερα (19/12), το «Βήμα».

«Επιπλέον νεώτερα προβλήματα και μεταπτώσεις στις συμπεριφορές υπήρξαν ύστερα από τον θάνατο του αδελφού της συζύγου του προ μερικών ετών από παθολογικά αίτια. Δεν ξέρουμε αν υπήρχαν ενδοοικογενειακά προβλήματα για λόγους εκμετάλλευσης ενός ακινήτου, όπως λέγεται. Όμως ο συνάδελφός μας δεν φαινόταν φιλοχρήματος και δεν μας είχε πει κάτι τέτοιο», συνεχίζει το δημοσίευμα.

Μαρτυρίες προσώπων που γνώριζαν την οικογένεια αναφέρουν στο «Βήμα» ότι «ο 46χρονος ήθελε η πεθερά του να εγκαταλείψει το σπίτι, προκειμένου να μεταφερθεί στο χώρο το ιατρείο της συζύγου του, έτσι ώστε να μην πληρώνει ενοίκιο». Κάτι που αμφισβητούν άλλοι συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας.

«Λάτρευε την κόρη του»
Ο 46χρονος «υπεραγαπούσε την 4χρονη κόρη του, την οποία απέκτησε το ζευγάρι μετά από πολυετείς προσπάθειες. Της τηλεφωνούσε δεκάδες φορές κάθε ημέρα και ήταν το καθημερινό σημείο αναφοράς του. Και τώρα μαθαίνουμε ότι δεν δίστασε αφού είχε σκοτώσει την γυναίκα και την πεθερά του, να πυροβολήσει το κοριτσάκι εν ψυχρώ στο κεφάλι! Είναι ένα πρωτοφανές έγκλημα και η αυτοχειρία, μία απίστευτη τραγωδία», αναφέρουν στο «Βήμα», αστυνομικοί που γνώριζαν την υπηρεσιακή πορεία αλλά και ορισμένα στοιχεία της ιδιωτικής ζωής του 46χρονου.

Πηγή: «Το Βήμα»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications