Το 19χρονο μοντέλο που πιάστηκε με την κόκα στο Χονγκ Κονγκ προσεύχεται να γυρίσει σπίτι της (βίντεο)
Το 19χρονο μοντέλο που πιάστηκε με την κόκα στο Χονγκ Κονγκ προσεύχεται να γυρίσει σπίτι της (βίντεο)

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι η 19χρονη Ελληνίδα μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης.

Ο καθολικός ιερέας, Τζον Γουόδερσπουν, είναι ο μοναδικός άνθρωπος που τη συνάντησε στη φυλακή και μίλησε στον Alpha για τη νεαρή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η νεαρή προσεύχεται καθημερινά για να τελειώσει η περιπέτεια της για να γυρίσει στους δικούς της ανθρώπους στη Μυτιλήνη.

«Προετοιμάζεται για τη δίκη της, κάτι πολύ σημαντικό για τον οποιονδήποτε. Και είναι ευγνώμων προς τα ΜΜΕ και τον κόσμο στην Ελλάδα, που την υποστηρίζουν και ενδιαφέρονται για εκείνη», είπε ο Τζον Γουόδερσπουν.

«Πήρα κάποια λεξικά, τα οποία της έδωσα και ορισμένα βιβλία για να διαβάζει. Την ενθάρρυνα να μελετήσει, να βελτιώσει τα Αγγλικά της.

»Τα Αγγλικά της είναι εντάξει, αλλά καλό θα ήταν να τα βελτιώσει. Προσπάθησα να της εξηγήσω τι θα γίνει τους επόμενους μήνες. Την ενθάρρυνα να προετοιμαστεί για την υπόθεσή της.

»Ο δικηγόρος της στην Ελλάδα επίσης εργάζεται πάνω σε αυτό και κανονίζει ώστε να τη βοηθήσει να βρει μια ομάδα δικηγόρων στο Χονγκ Κονγκ. Την έχω δει δύο φορές. Η τελευταία φορά ήταν την προηγούμενη Δευτέρα και την είδα πιο δυνατή σε σύγκριση με την πρώτη φορά. Την πρώτη φορά που την είδα, ήταν κάπως στενοχωρημένη, πράγμα κατανοητό».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications