Επεισόδιο στο Εφετείο με Χίο και Παπαδόπουλο: «Ου να μου χαθείς ξεφτίλα, αριστερέ». Και του πέταξε τα χαρτιά στη μούρη.
Επεισόδιο στο Εφετείο με Χίο και Παπαδόπουλο: «Ου να μου χαθείς ξεφτίλα, αριστερέ». Και του πέταξε τα χαρτιά στη μούρη.

Σύμφωνα με όσα μας αφηγήθηκαν αυτόπτες μάρτυρες, επεισόδιο διαδραματίστηκε το πρωί της Δευτέρας στο Εφετείο της Αθήνας, μεταξύ του γνωστού τηλεπαρουσιαστή, «αριστερούλη» στα πιστεύω και δεξιού στην τσέπη, Σπύρου Παπαδόπουλου και του σκληρού «δεξιού» , Στέφανου Χίου.

Ο δημοσιογράφος αποχωρώντας εκνευρισμένος από το ακροατήριο, στο οποίο κατέθετε ως μάρτυρας σε ποινική διαδικασία, περνώντας δίπλα από τον κ.Παπαδόπουλο, κρατούσε μια δικογραφία και κάποια χαρτιά. Βλέποντας τον παρουσιαστή, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, του πέταξε τα χαρτιά στη μούρη. Κάποιοι τον άκουσαν(δεν είναι βέβαιο) να τον αποκαλεί «ξεφτίλα αριστερό».

Ο Παπαδόπουλος, κινήθηκε απειλητικά αλλά τον συγκράτησαν ο δικηγόρος του και ένας φίλος του. Ο δε Χίος(εκείνο που έκανε εντύπωση), ήταν ότι παρά το γεγονός ότι ήταν μόνος του, κοντοστάθηκε και περίμενε τον παρουσιαστή, με μια πολύ περίεργη ψυχραιμία που έλεγε πολλά.

Τελικά το συμβάν, έλαβε τέλος, χωρίς άλλα παρατράγουδα.Τους ακριβείς λόγους του συμβάντος, δεν τους μάθαμε.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στα τέλη της δεκαετίας του 1990(την περίοδο 1998-2000), Χίος και Παπαδόπουλος, είχαν συνεργαστεί σε τηλεοπτική παραγωγή του Mega.

***Για το θέμα θα επανέλθουμε με νέα ανάρτηση αφού(σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε από ασφαλείς δικαστικές πηγές και όταν γράφουμε κάτι , δεν πέφτουμε έξω), σε άλλη υπόθεση, φαίνεται να υπάρχει εμπλοκή γνωστού κυκλώματος-από άλλες έκνομες ιστορίες που απασχόλησαν πρόσφατα την επικαιρότητα, σε συσχετισμό με συγκεκριμένα ονοματεπώνυμα που ο δημοσιογράφος, εδώ και καιρό και μάλιστα από τον φάκελο της απάτης με την ιστορία της Energa-Hellas Power και τους μεγαλοαπατεώνες Μηλιώνη και Φλώρο – φέρεται να έχει ανακαλύψει ότι κάτι πολύ περίεργο και ύποπτο έχει συμβεί όσον αφορά την δίκαιη απονομή δικαιοσύνης.

Για την ιστορία να πούμε ότι στον φάκελο ερεύνης, υπάρχουν δύο ονόματα δικαστών, που έχει καταγγείλει τρίτο πρόσωπο( που πιθανόν να μην έχει άμεση σχέση με τους εμπλεκόμενους στο χθεσινό ακροατήριο), που μάλλον «δεν τα λένε και πολύ καλά με το νόμο τα τελευταία 3 χρόνια». Μια εξαιρετικά σοβαρή ιστορία που θα έχει και συνέχεια. Αλλιώς δεν εξηγείται αυτό που έγινε τη Δευτέρα το πρωί στο Εφετείο.
Ίδωμεν…

makeleio.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications