Πάλι τα ίδια με τα κοπρόσκυλα : Τρία σκυλιά κατασπάραξαν ηλικιωμένη στην Ξάνθη
Πάλι τα ίδια με τα κοπρόσκυλα: Τρία σκυλιά κατασπάραξαν ηλικιωμένη στην Ξάνθη

Τρία σκυλιά κατασπάραξαν ηλικιωμένη στο κέντρο της Ξάνθης. Το περιστατικό έγινε χθες το απόγευμα στην περιοχή του παζαριού της Ξάνθης.

Για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους η γυναίκα βρέθηκε κοντά στην αυλόπορτα επιχείρησης εντός της οποίας ήταν τα 3 σκυλιά, η πόρτα ήταν ανοικτή και τα σκυλιά επιτέθηκαν άγρια στην γυναίκα.

Μάταια ο ιδιοκτήτης των σκυλιών προσπαθούσε να την σώσει.
Χρειάστηκε να έρθει η αστυνομία για να τραβήξει μακριά την άτυχη γυναίκα.
Τα τραύματα είναι σε όλο της το σώμα και τα σκυλιά κυριολεκτικά την κατασπάραξαν δαγκώνοντας την παντού.

Η ηλικιωμένη περίπου 60-70 ετών είναι διασωληνωμένη στην Εντατική του Νοσοκομείου της Ξάνθης σε βαριά κατάσταση ενώ ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης των σκυλιών οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Για εσάς τους επιλεκτικά "φιλόζωους" (μονο σε σκυλιά τα κοτοπουλάκια τα καταβροχθίζουν αμάσητα και τα γουρουνάκια! ) έχει παραγίνει το κακό, και η αναισθησία σας δεν έχει όρια για τους άλλους ανθρώπους! έχετε εμμονή με τα σκυλιά και δεν το ξέρετε! μόλις εχθές κάποιος η κάποια είχε αφήσει ανοιχτή την πόρτα στην άυλη του και ελεύθερα τα βρομόσκυλα τους είχαν βγει στο δρόμο!και παραλίγο να μου κάνουν επίθεση πρόλαβα και μπήκα στο αυτοκίνητο που είχα παρκάρει εκεί! οποιος τολμούσε να περάσει με τα ποδιά απο εκεί ηταν έτοιμα να ορμήξουν και έκαναν πίσω και άλλαζαν δρόμο! και αυτα τα κουτοπόνηρα που λέτε μερικοί άλλου ! του τύπου: όποιος δεν αγαπάει τα ζώα δεν αγαπάει τους ανθρώπους! ίσα και όμοια κανουν τα ζώα με τους ανθρώπους! και δεν παίρνουν γάτες που ειναι πιο καθαρές και δεν ενοχλούν (γατούλα είχα μικρός και ειναι πολύ πιο έξυπνα ζώα απο τα αγριόσκυλα σας).

Δεν φτάνει που ενοχλείται όλη την γειτονιά με τα σκυλιά σας που γαβγίζουν μέρα νύχτα σε ώρες κοινής ησυχίας ,δεν φτάνει που γεμίζεται τον τόπο σκατά και βρωμιά ! θα φοβόμαστε να κυκλοφορούμε μην μας ορμίσει κανένα βρομόσκυλο σας! το κάναμε μόδα τώρα! και δεν έχουν μικρά σκυλια αλλα κάτι θηρία! κάποτε σκυλιά είχαν μονο οι κυνηγοί και οι τσοπάνηδες ,η σε κοτέτσια τα είχαν, να βγει νόμος για αυτο το θέμα: οποιος έχει ελεύθερο σκύλο άνω απο 20-30 πόντους δημόσιος κίνδυνος να πληρώνει πρόστιμο !! μάλιστα μερικοί ειναι τοσο "φιλόζωοι" που η παρατούν τα σκυλιά οπού βρουν όταν τα βαρεθούνε (γιαυτό γεμίζει ο τόπος αδέσποτα),η άλλοι αν γεννήσει η σκύλα τους μαζεύουν τα ανεπιθύμητα κουτάβια σε μια σακούλα και τα πετάνε είτε σε σκουπίδια είτε κάπου στην εξοχή, τόσο ψευτο-πονόψυχοι ειναι και πουλάνε και πνεύμα...

Και τώρα κάτι που τα τους τσούξει πραγματικά, τα αλλα απο το ενα αυτί μπαίνουν και απο το άλλο βγαίνουν:Χιλιάδες σκυλιά θανατώνονται σε φεστιβάλ στην Κίνα για μεζέ! ΣΟΚ!!ρε τους παλιανθρώπους τους Κινέζους! οι διεθνές οργανώσεις(τύπου Soros) τι κάνουν για την "σωτηρία" των σκύλων? εγώ θέλω την "σωτηρία" των κοτόπουλων πειράζει?(να δω τι θα τρώτε μετά κάτι "φιλόζωες"κυριούλες που προσέχετε την σιλουέτα σας και τρώτε μονο τα φιλετάκια κοτόπουλου!)και εδώ αν τους είχαν μάθει να τρώνε απο μικροί σκυλιά, θα τα έτρωγαν με λαδολέμονο όπως τα αρνιά κάθε Πάσχα! αντί να μας το παίζουν "φιλόζωοι" και οι άλλοι ειναι "κακοί άνθρωποι"! η υποκρισία τους δεν έχει όρια,συμπέρασμα? βρείτε μονοί σας!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications