Τραγωδία στην Κρήτη: Σκότωσε τον αδελφό του με μπαλτά και μετά αυτοκτόνησε με φυτοφάρμακο
Τραγωδία στην Κρήτη: Σκότωσε τον αδελφό του με μπαλτά και μετά αυτοκτόνησε με φυτοφάρμακο

Πάγωσε την Κρήτη η οικογενειακή τραγωδία που συνέβη στην κοινότητα Μισίρια στο Ρέθυμνο, όπου ένας 27χρονος με ψυχολογικά προβλήματα φέρεται να δολοφόνησε εν ψυχρώ τον αδελφό του και στη συνέχεια να έβαλε τέλος στη ζωή του καταπίνοντας υγρό μπαταρίας αυτοκίνητου και ποντικοφάρμακο!

Ο φερόμενος ως δράστης, που είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική και ήταν γνωστός στις τοπικές αρχές από επεισόδια που είχε προκαλέσει, χτύπησε κάτω από άγνωστες συνθήκες με μπαλτά τον 21χρονο αδελφό του σκοτώνοντάς τον ακαριαία. Στη συνέχεια, κατανάλωσε το μείγμα- «δυναμίτη» από τα επικίνδυνα υγρά και μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπως και ο αιμόφυρτος αδελφός του.

Όμως, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, ενώ και για τον 21χρονο διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του… Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για την διπλή τραγωδία μεταξύ των δύο αδελφών, προσπαθούν να εξακριβώσουν τι ακριβώς προηγήθηκε της δολοφονικής επίθεσης του 27χρονου παίρνοντας καταθέσεις από τους γονείς τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θύτης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευθεί στο παρελθόν, ωστόσο τελευταία ζούσε με τους γονείς και τον αδερφό του.

Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου: Αρχικά μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο μας ο 21χρονος με τραύματα σε όλο του το σώμα από αιχμηρό αντικείμενο όμως δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Λίγη ώρα αργότερα, μεταφέρθηκε και ο 27χρονος ο οποίος είχε καταναλώσει φυτοφάρμακο. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, αυτό δεν ήταν εφικτό με συνέπεια να διαπιστωθεί ο θάνατός του.

igreek.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications