To «Resident evil» εγινε πραγματικοτητα...Β.Πούτιν: Συλλογή ανθρώπινου ιστού για βιολογικό όπλο σταμάτησε η FSB!
To «Resident evil» εγινε πραγματικοτητα...Β.Πούτιν: Συλλογή ανθρώπινου ιστού για βιολογικό όπλο σταμάτησε η FSB!

H ρωσική μυστική υπηρεσία (FSB) διέκοψε απότομα βρώμικο σχέδιο των ΗΠΑ που αφορούσε την συλλογή DNA Ρώσων κατοίκων στην ανατολική πλευρά της αχανούς ρωσικής επικράτειας αλλά και στην Ευρωπαική, διότι ανακάλυψαν σχέδιο της «σκοτεινής κυβέρνησης των ΗΠΑ» που αφορούσε την διεξαγωγή βιολογικού πολέμου στην χώρα.

Η αμερικανική πολεμική αεροπορία σε συνεργασία με ρωσικά εργαστήρια βρίσκονταν πίσω από την συλλογή, ειδικών δειγμάτων ριβονουκλεϊνικού οξέος (RNA) ζωντανών ιστών, για την δημιουργία βιολογικών όπλων που θα κατέστρεφαν αποκλειστικά Ρώσους πολίτες.

Η έρευνα φέρεται να είναι σε πλήρη εξέλιξη και οι κατηγορούμενοι θα παραδοθούν στην δικαιοσύνη πολύ σύντομα. Σύμφωνα με πληροφορίες , οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «είχαν δημιουργήσει μια εταιρεία-βιτρίνα στη Ρωσία η οποία διενεργούσε την μυστική συλλογή ανθρώπινου ιστού από ανυποψίαστους Ρώσους.

Η FSB εστίασε στην παράξενη διαδικασία και αφού οι πολίτες ρωτήθηκαν για τα βιολογικά δεδομένα που έδωσαν και την περαιτέρω επεξεργασία τους από την εταιρεία–φάντασμα , τότε ξεκίνησε την επιχείρηση «σκούπα».

Η μεγαλύτερη «δουλειά» πραγματοποιήθηκε στην Ρωσική Άπω Ανατολή , βάσει των στοιχείων που κατέσχεσαν αμέσως οι ρωσικές αρχές. Το σύνολο των εργασιών της εταιρείας διακόπηκε, και η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σταμάτησε πριν υλοποιηθεί η μεταφορά των προσωπικών δεδομένων Ρώσων πολιτών στο εξωτερικό.

«Όλα τα άλλα είναι στην αρμοδιότητα άλλων οργάνων με την έρευνα και τις λειτουργίες αναζήτησης, καθώς και τη μεταφορά και την πώληση των γενετικών δεδομένων σε ένα ευαίσθητο θέμα,», δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρείας Roskomnadzor.

Στα τέλη Οκτωβρίου, ο Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε για τη συλλογή του βιολογικού υλικού Ρώσων πολιτών .«Το βιολογικό υλικό συλλέγεται σε όλη τη χώρα από διαφορετικές εθνοτικές ομάδες και άτομα που ζουν σε διαφορετικές γεωγραφικές τοποθεσίες της Ρωσικής Ομοσπονδίας», ανέφερε ο ίδιος. Ο πρόεδρος δεν κατονόμασε το θέμα αυτής της δραστηριότητας.

Το όλο αυτό θέμα, σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα συζητήθηκε και κατά την συνεδρίαση του Συμβουλίου Ιδρυμάτων της Κοινωνίας των Πολιτών και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων υπό τον τον πρόεδρο της Ρωσία. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν μάλιστα φέρεται να έθεσε ρητορικά και το ερώτημα:«Γιατί είναι ξένοι εκπρόσωποι συλλέγουν βιοϋλικά Ρώσων;».

«Τους αφήνουμε να κάνουν ότι θέλουν. Εμείς όμως πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να κάνουμε ότι πρέπει», απάντησε ο Ρώσος Πρόεδρος και η εξήγηση που δόθηκε για το γεγονός ότι Αμερικανοί, αλλά και υπηρεσίες άλλων χωρών επιχειρούν να βρουν «τρωτά» σημεία της Ρωσίας είναι γιατί «ο Β.Πούτιν δεν αφήνει την Δύση να αναπνέει ελεύθερα».

Ο εκπρόσωπος της διοίκησης της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας USAF Bo Dauni δήλωσε πρόσφατα σε δημοσιογράφους ότι η μελέτη αφορούσε τον «προσδιορισμό μελέτης των διαφορετικών βιοδεικτών που σχετίζονται με τους τραυματισμούς».Πρόκειται για διαγωνισμό με 12 δείγματα RNA και 27 κατεψυγμένα δείγματα του αρθρικού υμένα (παχιά ελαστική μάζα που γεμίζει το αρθρική κοιλότητα ) για την έρευνα .

Η επιλογή των Ρώσων για τη μελέτη ήταν ακούσια, επιβεβαίωσε ένας αξιωματούχος του Πενταγώνου.Η μητρική εταιρεία βρίσκεται στις ΗΠΑ, ενώ η εταιρεία-βιτρίνα παρουσίασε το πρώτο σετ δειγμάτων από τη Ρωσία, και ανέμενε την συνέχιση της μελέτης παρόμοιων δειγμάτων αλλά η διαδικασία διακόπηκε απότομα.

Οι ρωσικές αρχές γενετικού ελέγχου ανέφεραν ότι η εταιρεία εμφανίστηκε στο Νοβοσιμπίρσκ το 2011. Μεταξύ άλλων, ασχολείται με τη γενετική εξέταση δειγμάτων DNA. Γενικά ως βιολογικός πόλεμος (αγγλικά: biological warfare), ή μικροβιολογικός πόλεμος, χαρακτηρίζεται ο πόλεμος εκείνος κατά τον οποίο γίνεται χρήση ζώντων οργανισμών και ειδικότερα παθογόνων μικροοργανισμών ή παραγώγων αυτών όπως π.χ. έντομα, μικρόβια, καλλιέργειες με φονικούς ιούς και βακτήρια, προκειμένου να προκαλέσουν ασθένεια ή θάνατο ανυπεράσπιστων αμάχων πληθυσμών.

Τα βιολογικά όπλα κατατάσσονται, μαζί με τα πυρηνικά και τα χημικά, στα όπλα μαζικής καταστροφής και στα μη συμβατικά μέσα πολέμου, σύμφωνα με το wikipedia.org. Ο Βιολογικός πόλεμος διακρίνεται σε τρία επίπεδα. Το πρώτο είναι όταν μία πλευρά χρησιμοποιεί παθογόνους οργανισμούς, που δεν έχουν ως βασικό σκοπό το θάνατο, αλλά την εξασθένηση των γραμμών του αντιπάλου.

Το δεύτερο επίπεδο είναι όταν χρησιμοποιούνται σε ένα ολόκληρο θέατρο επιχειρήσεων, π.χ. για γενοκτονία όπως όταν οι Άγγλοι άποικοι στις ΗΠΑ έδωσαν κουβέρτες με ευλογιά στους Ινδιάνους. Εδώ χρησιμοποιούνται θανατηφόρες ασθένειες, αλλά υπάρχει τρόπος θεραπείας.

Στο τρίτο επίπεδο εξαπολύονται μεταλλαγμένοι (οπλοποιημένοι) ιοί με συμβατά μέσα, όπως διηπειρωτικοί πύραυλοι, βόμβες…, που προκαλούν ασθένειες που δεν έχει ξαναντιμετωπίσει το ανθρώπινο είδος, και συνεπώς δεν υπάρχει άμεση θεραπεία,καταλήγει η ιστοσελίδα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications