Την ώρα που «καίγονταν» τα Εξάρχεια, κουκουλοφόροι Μογγόλοι έκαναν  πλιάτσικο σε σπίτια και επιχειρήσεις!!
Την ώρα που «καίγονταν» τα Εξάρχεια, κουκουλοφόροι Μογγόλοι έκαναν  πλιάτσικο σε σπίτια και επιχειρήσεις!!

Την ώρα που τα Εξάρχεια «καίγονταν» κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της Παρασκευής, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να λεηλατήσουν σπίτια και επιχειρήσεις στην περιοχή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Καθημερινής», το βράδυ της Παρασκευής σημειώθηκαν αλλεπάλληλα περιστατικά ληστειών και διαρρήξεων.

Τουλάχιστον τέσσερα κρούσματα έχουν καταγραφεί από την ΕΛ.ΑΣ. με στόχο σπίτια και καταστήματα στις οδούς Στουρνάρη, Ανδρέα Μεταξά και Ασκληπιού.

Σε μια περίπτωση, περίπου δέκα κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε διαμέρισμα 6ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Στουρνάρη και λήστεψαν την ένοικο, αφαιρώντας της 100 ευρώ σε μετρητά και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της.

Από τους κουκουλοφόρους δεν γλίτωσε ούτε γραφείο κηδειών επί της οδού Σπύρου Μεταξά. Οι δράστες εισέβαλαν και άρπαξαν μια τηλεόραση. Παράλληλα, ίχνη παραβίασης διαπιστώθηκαν σε μια πολυκατοικία και σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στην οδό Ασκληπιού.

Μογγόλοι = κομμουνιστές /αριστεροι σημιτική φυλη και λενε ψευδώς οτι οι "κακοί ναζι" καυκάσιοι ηταν Μογγόλοι και βάρβαροι! όταν ένας λόγος που έχασαν το πόλεμο αν και ηταν έτη μπροστά τεχνολογικά ηταν γιατι δεν ηταν βάρβαροι σαν αυτούς!έπρεπε να είχαν ρίξει πυρηνική βόμβα τοτε που πρώτοι ανακάλυψαν στην Ρώσια και στην Βρετανία στους 2 μασονους Στάλιν Τσόρτσιλ.. Άλλα ο "παγκόσμιος δολοφόνος" σύμφωνα με την μασονικη προπαγάνδα Χίτλερ, ηταν κατα της χρήσης για πολεμικούς σκοπούς, λόγο των τραγικών επιπτώσεων σε άμαχους.

 Ο Φραντς Στίγκλερ.

Φραντς Στίγκλερ μικρη ιστορια για την νοοτροπία των "κακών ναζι" και "βάρβαρων" σύμφωνα με την μασονικη προπαγάνδα που ουδεμιά σχέση έχει με την αλήθεια βάρβαροι ηταν αυτοι!
Το ταλαιπωρημένο Β-17 θα ήταν μία εύκολη νίκη. Ο Στίγκλερ έφτασε το αεροσκάφος και περίμενε μέχρι να τον εντοπίσουν οι Αμερικάνοι. Δε θα πυροβολούσε πισώπλατα, γιατί ήθελε να γίνει μία δίκαιη μάχη. Οι Αμερικάνοι δεν αντέδρασαν κι ο Στίγκλερ είδε μέσα από τα παράθυρα τον λόγο. Σχεδόν όλοι οι άντρες του πληρώματος ήταν αιμόφυρτοι στο πάτωμα. «Θυμήθηκα τα λόγια ενός εκπαιδευτή μου, που έλεγε ότι αν μας έβλεπε ποτέ να πυροβολούμε ένα αλεξίπτωτο, θα μας σκότωνε ο ίδιος,» δήλωσε αργότερα ο Στίγκλερ.

Οι περισσότεροι δυτικοί ερευνητές αποδέχονται ότι οι Μογγόλοι του 13ου αιώνα ήταν απλά βάρβαροι και άρπαγες επιδρομείς, με μοναδικό τους προορισμό τη σφαγή,το πλιάτσικο και την καταστροφή, τον αράπη όσο και να τον πλένεις μαύρος θα μείνει, ετσι και αυτοι, οι μογγολοκομμουνιστές 1000 χρονιά μετά την εισβολή τους στην Ευρώπη μαζί με τους όμβριους ίδιοι έχουν μείνει!

Πρόκειται για βάρβαρη και αδίσταχτη φυλή η μονή λύση ηταν η φυλετικη υγειά και η στείρωση τους, ώστε να σταματήσουν να πολλαπλασιάζονται και να εκφυλίσουν τους μη βάρβαρους αλλα και την κοινωνία , πράγμα που δεν βλέπω να γίνεται αντί αυτού κουβαλούν ορδες αδελφια τους σε όλη την Ευρώπη, να μην μεινει ούτε ένας καυκάσιος! τι να κάτσεις τώρα να εξηγείς στην μαζα που δεν έχει ιδέα και νομίζει οτι όλοι ειναι ίδιοι και ίσοι σύμφωνα με την μασονικη προπαγάνδα, βεβαία δεν αναρωτήθηκαν καν γιατι δεν ήρθε η επιστημονική πρόοδο απο Αφρική η γιατί δεν ειναι όλοι κομμουνιστές, η μαύροι κτλ ,κοινή λογική αν ηταν όλοι ιδιοι δεν θα χρειαζόταν να κουβαλούν λαθρο στην Ευρώπη!

 μογγολοκομμουνιστές

Η τελευταία μάχη που δόθηκε: αντιμέτωποι με τους μολυσματικούς βάρβαρους μογγολοκομμουνιστές που έκαναν εισβολή στην Γερμανία ορδές απο δαύτους και κατασπάραζαν τα πάντα στο πέρασμα τους! ηταν ανθρωπόμορφα τέρατα στην κυριολεξία!και βίαζαν γερμανικές γάτες για να εξαπλωθούν(για να πάτε σήμερα στην Γερμανία, γεμάτο αριστερούς ειναι απο τους τοτε βιασμούς) αλλα η Βικιπαίδεια ✡ γραφει ψευδώς για "προπαγάνδα" των "κακών ναζι" οτι ηταν Μογγόλοι!(και αυτός τι ειναι στην φώτο Ευρωπαίος??) αλλα τι να περιμένει κάνεις απο εβραϊκή επίσημα ιστοσελίδα που την έχουν και για έγκυρη πηγή η πεντάλφα λείπει μονο! μια απο τα ίδια η "μηχανή του χρόνου"! Σχετικό βιντεο που πάλι φαίνονται Μογγόλοι Ούννοι οι απόγονοι αυτών ζουν σε όλη την Ευρώπη και ειναι είτε αριστεροι είτε μολυσματικοί κομμουνιστές,είτε χρήσιμοι ηλίθιοι και αδίσταχτοι ταυτόχρονα, δεν μπορούν να ειναι εθνικιστές αφου ειναι εισβολείς και αδίσταχτη φάρα εκ φύσεως, οι Γερμανοί δεν πολεμησαν με ανθρώπους αλλα με ανθρωπόμορφα τέρατα μαζί μασόνους, ολα τα ηγετικά στελέχη του κόκκινου στρατού ηταν Εβραίοι :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications