Τέλος ο κυβερνήτης της φρεγάτας «Κανάρης».
Τέλος ο κυβερνήτης της φρεγάτας «Κανάρης»..Και κάποιοι ενοχλήθηκαν όταν λέγαμε:  Με τέτοιους Ατζαμήδες θα πάμε για πόλεμο?

Εχθές ορδές ανεγκέφαλων μας έκαναν επίθεση, εδώ :Με τέτοιους Ατζαμήδες θα πάμε για πόλεμο? ο λάθος χειρισμός που προκάλεσε την προσάραξη της φρεγάτας «Κανάρης»!! αυτο δεν τιμάει καθόλου το πολεμικό ναυτικό, ακόμα και ένα μικρο παιδί να έβαζες στο πηδάλιο δεν θα έριχνε το πλοίο στην ξερά που ειναι ολόκληρο νησάκι, αν γινόταν παντού το ίδιο δηλαδή ξήλωμα όλων των άχρηστων απο όλους τους τομείς η χώρα θα ηταν πολύ καλύτερα! εγώ αν έκανα τέτοιο λάθος στην θέση του θα έφευγα απο μόνος μου! αλλα τι ψάχνουμε να βρούμε? υπάρχει ήθος σε αυτη την χώρα?

Αυτή η αντίδραση ορισμένων δείχνει πολλά τους έχουν μάθει να προσκυνούν , νομίζουν οτι επειδή κλείνουν αυτοι τα μάτια σε πάσης φύσεως άχρηστους και προσκυνούν άχρηστους πολίτικους, και εντάξει μωρέ και τι έγινε, οτι πρέπει να κάνουν όλοι το ίδιο! να σκύβουν το κεφάλι απέναντι στο κάθε άχρηστο που έχει κάποια θέση! ακόμα και αν ειναι ανώτατοι αξιωματικοί! ελάχιστοι ειναι αυτοι που αξίζουν πραγματικά σεβασμό για την οπουδήποτε θέση κατέχουν με την άξια τους!

Καρατομήθηκε ο κυβερνήτης της φρεγάτας «Κανάρης» μετά το συμβάν με την προσάραξη του πολεμικού πλοίου σε αβαθή ανοιχτά της Ψυττάλειας.

Το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο συνεδριάζει σήμερα για την επιλογή νέου κυβερνήτη ενώ θα αντικατασταθεί και ο διευθυντής Ναυτιλίας-Κατεύθυνσης του πλοίου. Παράλληλα έχει διαταχθεί ΕΔΕ για την εξακρίβωση των συνθηκών για την προσάραξη της φρεγάτας, ενώ ήδη έχει συσταθεί επιτροπή εμπειρογνωμόνων.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κυβερνήτης της φρεγάτας είχε αναλάβει πρόσφατα τη διοίκηση του πολεμικού πλοίου και ο συγκεκριμένος πλους ήταν ένα από τα πρώτα ταξίδια που είχε την ευθύνη ως κυβερνήτης.

Η απόφαση για την καρατόμηση του κυβερνήτη ήταν αναμενόμενη μετά το περιστατικό.
Σειρά συσκέψεων με τους αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ είχε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, όπου συζητήθηκε εκτενώς το θέμα της προσάραξης της φρεγάτας ΚΑΝΑΡΗΣ.

Σύμφωνα με πηγές του ΑΠΕ-ΜΠΕ, θεωρήθηκε αδιανόητο να συμβεί κάτι τέτοιο και μάλιστα στο Σαρωνικό και ως εκ τούτου πρόκειται «να πέσουν κεφάλια». Υπενθυμίζεται ότι η φρεγάτα ΚΑΝΑΡΗΣ προσάραξε χθες σε αβαθή ύδατα στη νησίδα Αταλάντη του Σαρωνικού Κόλπου, νοτιοδυτικά της Ψυττάλειας, επιστρέφοντας από προγραμματισμένη δραστηριότητα στον ναύσταθμο Σαλαμίνας.

Το νησάκι/ξερά που φαίνεται και απο το google map!πόσο άχρηστος ειναι κάποιος για να πέσει πάνω του?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications