Συνελήφθησαν επ αυτοφώρω αθίγγανοι να κάνουν πλιάτσικο σε πληγείσα εταιρία της Μάνδρας
Συνελήφθησαν επ αυτοφώρω αθίγγανοι να κάνουν πλιάτσικο σε πληγείσα εταιρία της Μάνδρας

Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων στις περιοχές Μάνδρας, Ελευσίνας και Μεγάρων ενίσχυσε τις περιπολίες της για την αποτροπή και καταστολή έκνομων ενεργειών εις βάρος των πληγέντων και των περιουσιών αυτών.

Πράγματι πρωινές ώρες σήμερα, η ομάδα που ήταν επιφορτισμένη για τη φύλαξη της περιοχής της Μάνδρας εντόπισε εντός εταιρίας που έχει πληγεί από τις πλημμύρες αθίγγανους να κάνουν πλιάτσικο αφαιρώντας ψυγεία και άλλες συσκευές.

Άμεσα οι αστυνομικοί κυνήγησαν και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν 4 άτομα, ενώ πλησίον του χώρου εντόπισαν 2 φορτηγά αυτοκίνητα που θα τα χρησιμοποιούσαν ως μέσο τέλεσης της πράξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσπάθεια σύλληψης ήταν ιδιαίτερα δύσκολη λόγω του δύσβατου της περιοχής από την τεράστια έκταση της νεροποντής.

Τα οχήματα κατασχέθηκαν και οι δράστες οδηγήθηκαν στο τμήμα ασφαλείας Μάνδρας για το σχηματισμό δικογραφίας και προϊόντα κλοπής αποδόθηκαν στον νόμιμο ιδιοκτήτη τους.

Πηγή: policenews.eu

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

κοψιμο τα χςερια .... εχουν που εχουν τον πονο τους ο κοσμος να εχουν και τα ρομα απο πανω που δεν σεβωνται τιποτα . μωρέ μια χαρα δεν εκανε ο γαλλος ?? που τους πεταξε εξω απο το παρισι ??? αυτοι δεν κανουν για πουθενα ολο προβληματα διμηουργουν , δεν σέβονται τιποτα . λεηλατούν απο νεκροταφεια μεχρι οτι μπορεις να σκεφτεις . ειναι γάγγραινα στην κοινωνια , γι αυτο και ζουν και περνανε ,καλυτερα απο ολους .

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications