Ο πολυδιαφημισμένος  ΨΕΥΤΟ-Επιστήμονας και μασονική μαριονέτα  Στίβεν Χόκινγκ: «Τα ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης θα αντικαταστήσουν πλήρως τον άνθρωπο»
Ο πολυδιαφημισμένος  ΨΕΥΤΟ-Επιστήμονας μαριονέτα  Στίβεν Χόκινγκ: «Τα ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης θα αντικαταστήσουν πλήρως τον άνθρωπο»

Ο πολυδιαφημισμένος δήθεν επιστήμονας που δεν μπορεί καν να μιλήσει, άλλοι μιλάνε για αυτόν, ξανά κτύπησε και φυσικά παίζει σε όλα τα "έγκυρα ΜΜΕ"!!! αν ειναι κανένας άλλος αληθινός επιστήμονας που θα έλεγε αλλα απο αυτα που θέλει η μασονία θα ηταν άγνωστος! τώρα πως ξαφνικά γίνεται κάποιος "επιστήμονας" γιατί διάβασε αυτα που ανακάλυψαν άλλοι, και δεν έχει ανακαλύψει κάτι αυτός??,αυτα ειναι μασονικά κόλπα!

Με την ίδια λογική όλοι οι πτυχιούχοι ειναι "επιστήμονες" ανάλογα τι εχει σπουδάσει ο καθένας, τέρατα ευφυΐας!!!άσχετα που ακομα και οι ηλίθιοι παίρνουν πτυχία έτσι οπως τα έχουν κάνει! διαβάζουμε στο protothema.gr:

Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) θα φτάσει τελικά σε ένα επίπεδο όπου ουσιαστικά θα αποτελεί μια «νέα μορφή ζωής που θα ξεπεράσει τους ανθρώπους»

Για ακόμα μία φορά ο πολυβραβευμένος και δημοφιλής φυσικός Stephen Hawking προκαλεί με τις δηλώσεις του, υποστηρίζοντας ότι τα ρομπότ, στο τέλος, θα αντικαταστήσουν πλήρως την ανθρωπότητα.

Σύμφωνα με το Cambridge News, ο καθηγητής Hawking δήλωσε ότι πιστεύει ότι η τεχνητή νοημοσύνη (AI) θα φτάσει τελικά σε ένα επίπεδο όπου ουσιαστικά θα αποτελεί μια «νέα μορφή ζωής που θα ξεπεράσει τους ανθρώπους».

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Φοβάμαι ότι η τεχνητή νοημοσύνη (AI) μπορεί να αντικαταστήσει εντελώς τους ανθρώπους». «Αν οι άνθρωποι σχεδιάζουν και αντιμετωπίζουν ιούς για τους υπολογιστές, κάποιος θα σχεδιάσει την AI που θα βελτιώνεται και θα τους αντιμετωπίζει από μόνη της» και κατέληξε: «Αυτή θα είναι μια νέα μορφή ζωής που θα ξεπερνά τους ανθρώπους». Ο καθηγητής σε δηλώσεις του δεν παρέλειψε να προτρέψει τους νέους να ενδιαφερθούν περισσότερο για το διάστημα και την επιστήμη εν γένει.

Ο 75χρονος επιστήμονας έχει μιλήσει στο περιοδικό WIRED για την πεποίθησή του ότι χρειαζόμαστε μια νέα διαστημική εποχή για να προσελκύσουμε τους νέους να συμμετάσχουν στην επιστήμη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι θα υπάρξουν «σοβαρές συνέπειες» αν οι περισσότεροι άνθρωποι δεν δείξουν ενδιαφέρον.

Ο διεθνούς φήμης φυσικός πρόσθεσε επίσης ότι το νέο διαστημικό πρόγραμμα θα πρέπει να εστιάσει επειγόντως σε θέματα που θα αποσκοπούν στην εύρεση «κατάλληλων πλανητών για ανθρώπινη κατοίκηση».

Ο ίδιος προειδοποιεί: «Πιστεύω ότι έχουμε φτάσει στο σημείο που δεν υπάρχει επιστροφή» και καταλήγει: «Η γη μας είναι πολύ μικρή για εμάς, ο παγκόσμιος πληθυσμός αυξάνεται με ανησυχητικό ρυθμό και κινδυνεύουμε να αυτοκαταστραφούμε».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications