Σοκ στο Γέρακα: Αυτοκτόνησε 17χρονος μαθητής – Έπεσε από γέφυρα της Αττικής Οδού
Σοκ στο Γέρακα: Αυτοκτόνησε 17χρονος μαθητής – Έπεσε από γέφυρα της Αττικής Οδού

Ένας 17χρονος μαθητής του 2ου Λυκείου Γέρακα «λύγισε» στην πρώτη ερωτική απογοήτευση και έπεσε από τη γέφυρα της Αττικής Οδού στο σημείο που τέμνεται με τη λεωφόρο Γέρακα. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το neoslogosattikis.gr to δραματικό συμβάν έγινε στις 10:00 το βράδυ της Κυριακής, 26 Νοεμβρίου.

Ο άτυχος 17χρονος κατέληξε στην άσφαλτο της δεξιάς λωρίδας της Αττικής Οδού με αποτέλεσμα σε κλάσματα δευτερολέπτου να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου, όταν ακινητοποίησε λίγα μέτρα παρακάτω το όχημα του, επικοινώνησε αμέσως με την Τροχαία ζητώντας ταυτόχρονα να ενημερωθεί και το ΕΚΑΒ.

Όμως, στα 1-2 λεπτά της συνομιλίας του οδηγού με την Τροχαία, ένα δεύτερο αυτοκίνητο παρασέρνει κι αυτό, το άψυχο σώμα του 17χρονου μαθητή που ήδη είχε μετακινηθεί στο κέντρο της οδού. Τελικά, τη σορό του μαθητή παρέλαβε αυτοκίνητο της εταιρείας «Αττική Οδός» που ήδη είχε σπεύσει στο σημείο του δυστυχήματος ταυτόχρονα με περιπολικό της Τροχαίας Αττικής και την μετέφερε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Νεολόγου», οι αστυνομικές αρχές αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια ή το ενδεχόμενο ο μαθητής να έπεσε από τη γέφυρα της Αττικής Οδού από απροσεξία ή εξ’ αιτίας προσωρινής απώλειας των αισθήσεων του.

Οι λόγοι που οδηγούν στο συγκεκριμένο συμπέρασμα είναι ότι ο 17χρονος σε μη εξακριβωμένη ώρα, επισκέφθηκε την παιδική χαρά που βρίσκεται στον παράπλευρο της γέφυρας χώρο, ειδικότερα, στο χώρο του γκαζόν, στην άκρη του οποίου -για λόγους ασφάλειας- εκτείνεται συρμάτινη περίφραξη ύψους 2 μέτρων.

Οι αστυνομικοί, εκτιμούν ότι ο μαθητής σκαρφάλωσε στην περίφραξη και προέβη στο απονενοημένο διάβημα. Προηγουμένως, είχε βγάλει τα αθλητικά παπούτσια του τα οποία βρέθηκαν ένα-δυο μέτρα από το σημείο που έγινε η πτώση και τέλος, άφησε το δραματικό, προσωπικό αποτύπωμα του και το οποίο, σημειολογικά, αναδεικνύει την φορτισμένη κατάσταση στην οποία πρέπει να βρισκόταν ο 17χρονος τις τελευταίες ώρες της ζωής του.

Επάνω στο λασπώδες έδαφος, σχεδιασμένη μια καρδιά και στο εσωτερικό της, τα τέσσερα γράμματα του υποκοριστικού ονόματος της μαθήτριας ο έρωτας για την οποία, έφερε τον 17χρονο σε τραγικά αδιέξοδα βάζοντας τέλος στη ζωή του. Μια ακόμη συγκλονιστική λεπτομέρεια με αναφορά στους δύο ανθρώπους που από χθες βράδυ ζουν ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να τους συμβεί.

Περίπου, λίγη ώρα μετά το διάβημα του γιου τους, δίχως να γνωρίζουν το παραμικρό από ό,τι στο μεταξύ είχε συμβεί, παρουσιάζονταν στο αστυνομικό τμήμα Παλλήνης δηλώνοντας την εξαφάνιση του. «Τον περιμέναμε -είπαν- στις 9 μ.μ. στο σπίτι, δεν ήρθε, το κινητό του τηλέφωνο δείχνει κλειστό και οι φίλοι του δεν τον είδαν, ούτε γνωρίζουν που πήγε…» Σήμερα, Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου ο ιατροδικαστής αναμένεται να αποφανθεί για τα αίτια θανάτου του 17χρονου μαθητή του 2ου Λυκείου Γέρακα. Αν, δηλαδή ο θάνατος του επήλθε από πτώση στο οδόστρωμα της Αττικής Οδού ή από το πρώτο αυτοκίνητο που τον παρέσυρε μετά την πτώση του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications