Η Σημαία που δόθηκε στον Αμίρ δεν ήταν «δώρο» του Α.Τσίπρα: Την πλήρωσαν οι Ελληνες φορολογούμενοι!
Η Σημαία που δόθηκε στον Αμίρ δεν ήταν «δώρο» του Α.Τσίπρα: Την πλήρωσαν οι Ελληνες φορολογούμενοι!

Και όμως έγινε και αυτό καθώς η ελληνική Σημαία που δόθηκε στον Αφγανό Αμίρ χρεώθηκε στον κρατικό προϋπολογισμό με το ποσό των 20 ευρώ για την αγορά της

Να τι γράφει επί του θέματος ο καλά ενημερωμένος σε τέτοια θέματα δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστου:

«Η τρίτη απόφαση με ενέβαλε σε μεγάλες σκέψεις. Αφορά τη δαπάνη 20 ευρώ (δηλαδή χρέωσαν τον κρατικό προϋπολογισμό με… 20 ευρώ!!!), έχει ημερομηνία 8 Νοεμβρίου και αιτιολογία «δώρα για επίσημους προσκεκλημένους».
Ειλικρινά δεν θα μου πήγαινε πουθενά ο νους τι μπορεί να αφορά αυτό το ποσό, ειδικότερα, τι δώρα μπορεί να είναι αυτά για επίσημους προσκεκλημένους, αν δεν πρόσεχα, στο τέλος της, κάτω κάτω σημειωμένο το όνομα “Αμίρ;”.

Με ερωτηματικό και αυτό.
Ποιος είναι ο Αμίρ; Ο μικρός Αφγανός από τη Δάφνη τον οποίο η διεύθυνση του σχολείου αρνήθηκε να κάνει σημαιοφόρο και μετά τον κάλεσε (και έπραξε άριστα) ο πρόεδρος Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Έβγαλε φωτογραφίες μαζί του και του χάρισε μια ελληνική σημαία!
Έχει άραγε σχέση η δαπάνη των 20 ευρώ με το πρωθυπουργικό δώρο στον μικρό Αμίρ; Μακάρι να μην έχει, θα πω. Γιατί θα χάσω πάσα ιδέα και για τον Πρωθυπουργό και για τους συνεργάτες του. Και σταματώ σε αυτό το σημείο, να μην πω τίποτε βαρύτερο…».

Συνεπώς ούτε καν «δώρο» στον Αμίρ δεν ήταν η Σημαία. Την δώσαμε όλοι εμείς χωρίς να ρωτηθούμε. Πάντως κύριε πρωθυπουργέ ο μισθός που παίρνετε είναι αρκετά μεγάλος για να δώσετε 20 ευρουλάκια

pronews

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications