Πολλές Αμφιβολίες για τον 58χρονο Δολοφόνο της Δώρας: Δεν πιστεύει πως ο δράστης την έσφαξε για να τη ληστέψει
Πολλές Αμφιβολίες για τον 58χρονο Δολοφόνο της Δώρας: Δεν πιστεύει πως ο δράστης την έσφαξε για να τη ληστέψει

Πολλές Αμφιβολίες για τον 58χρονο Δολοφόνο της Δώρας: Η ΜΕΓΑΛΗ παγίδα που του έστησαν οι αστυνομικοί. Ποιες οι αμφιβολίες γύρω από τον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη; Μια άλλη διάσταση στην υπόθεση δολοφονίας της… Δώρας Ζέμπερη, δίνει συγγενικό της πρόσωπο, μιλώντας στο Star.

Στις φυλακές Δομοκού ο δολοφόνος της Οι πύλες των φυλακών ετοιμάζονται να… κλείσουν πίσω από τον Μανώλη Σοροπίδη. Ωστόσο πόνος… οργή και… αναπάντητα ερωτήματα, δεν παύουν να βασανίζουν τους συγγενείς της αδικοχαμένης κοπέλας.

Η θεία της, εκφράζει, μέσω του Star αμφιβολίες για το κίνητρο της δολοφονίας. Δεν πιστεύει πως ο δράστης την έσφαξε για να τη ληστέψει. «Εγώ πιστεύω ότι κάτι κρύβεται από πίσω.

Το κορίτσι το ήξερα πάρα πολύ καλά, δεν θα καθότανε να τη σφάξει κανείς για μία τσάντα, με πέντε ευρώ μέσα κι ένα κινητό. Ποτέ… ποτέ… Δεν το πιστεύω αυτό μέχρι να πεθάνω» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ζέμπερη.

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο η αστυνομία παγίδευσε τον δράστη, αποκαλύπτει ο Βαγγέλης Γκούμας, μετά την επίσκεψή του σε καφενείο όπου σύχναζε ο Μανώλης Σοροπίδης Οι αστυνομικοί για να ταυτοποιήσουν τον φερόμενο ως δολοφόνο της Δώρας έκαναν ένα απλό , αλλά πανέξυπνο κόλπο. Πήγαν στο καφενείο όπου σύχναζε, εδώ στο κέντρο της Αθήνας, πολύ κοντά στο σημείο που βρισκόμαστε, τον κέρασαν έναν καφέ και στη συνέχεια, μόλις έφυγε, πήραν το καλαμάκι από το ποτήρι, για να ταυτοποιήσουν το dna.

Σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, η… πλούσια δράση του Μανώλη Σοροπίδη, μέχρι τη στιγμή της σύλληψής του συνεχιζόταν κανονικά. Σε στοπ καρέ από κάμερα ασφαλείας υπόγειου πάρκινγκ πολυκαταστήματος στο Μαρούσι, διακρίνεται ολοκάθαρα… καλοντυμένος και περιποιημένος, λίγα λεπτά αφότου έχει σπάσει και ληστέψει ένα αυτοκίνητο. Ημερομηνία καταγραφής…. 5 Νοεμβρίου. 18 ημέρες μετά τη δολοφονία της Δώρας… Ο γνωστός δικηγόρος και υποψήφιος πρόεδρος του ΔΣΑ, Θέμης Σοφός είπε χαρακτηριστικά:

«Ο συνήγορος τοποθετείται μόνο στο δικαίωμα του κατηγορουμένου κι αυτό έπραξε κι ο εκλεκτός συνάδελφος που ανέλαβε αυτή την υπεράσπιση και έτυχε, δυστυχώς, αυτής της μεταχείρισης. Πρέπει να καταδικάσουμε όλοι αυτές τις ενέργειες»

Ο Μανώλης Σοροπίδης αύριο αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Δομοκού, όπου θα… συγκατοικήσει με έναν από τους πιο διαβόητους κακοποιούς των τελευταίων ετών. Τον γνωστό, από την υπόθεση Παλαιοκώστα Αλβανό βαρυποινίτη Αλκετ Ριτζάι.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications