ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ… ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ! Θα συλλαμβάνονται όσοι παρεμποδίζουν τη διαδικασία
ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ… ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ! Θα συλλαμβάνονται όσοι παρεμποδίζουν τη διαδικασία

Την αυστηροποίηση του νομοθετικού πλαισίου, με στόχο την ασφάλεια των συμβολαιογράφων και τη διασφάλιση της διενέργειας των πλειστηριασμών αποφάσισαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ υπουργών και υμβολαιογράφων, μετά την «κόκκινη κάρτα» από τις Βρυξέλλες.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Δημήτρης Λιάκος, καθώς και το Δ.Σ. των συμβολαιογράφων.

Ειδικότερα σχεδιάζεται αυστηροποίηση του νομοθετικού πλαισίου, έτσι ώστε για αδικήματα όπως η απειλή και η διατάραξη οικιακής ειρήνης σε βάρος συμβολαιογράφων που διενεργούν πλειστηριασμούς να προβλέπεται αυτεπάγγελτη δίωξη και όχι δίωξη κατ’ έγκληση, όπως ισχύει σήμερα.

Πρακτικά δηλαδή όποιοι παρεμποδίζουν πλειστηριασμούς θα συλλαμβάνονται άμεσα και θα τους απαγγέλλονται κατευθείαν κατηγορίες ενώ έως σήμερα ο συμβολαιογράφος έπρεπε να κάνει μήνυση για να ασκηθεί ποινική δίωξη. Το ίδιο ισχύει και για «εισβολές» σε συμβολαιογραφικά γραφεία.

Επιπλέον θα ενισχυθούν τα μέτρα ασφαλείας στα Ειρηνοδικεία Αθήνας, Θεσσαλονίκης και σε όποιες άλλες πόλεις κριθεί αναγκαίο, προκειμένου οι πλειστηριασμοί να διενεργούνται με ασφάλεια.

Κατά τη σύσκεψη τονίστηκε ότι μπορεί να υπάρξει περιθώριο για βελτιώσεις στη διαδικασία των πλειστηριασμών, το προσεχές διάστημα. Το Δ.Σ. των συμβολαιογράφων θα συνεδριάσει ώστε να προχωρήσει σε νέα Γενική Συνέλευση των μελών του που θα κληθεί να αποφασίσει για το εάν θα αλλάξει την προηγούμενη απόφαση της Γ.Σ. του Σαββάτου με την οποία αποφάσισε την αποχή από τους πλειστηριασμούς έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017.

ΠΗΓΗ:euro2day.gr

Post A Comment:

1 comment

tasos2222είπε...

η ωμή αλήθεια, είναι ότι πρέπει να συλαμβάνονται. ΔΙΟΤΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ- ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΙΩΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ .... ΔΕΙΤΕΤΟ
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΤΑ ΚΑΙ ΕΥΓΕ ΤΟΥ....ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ . Εκεί από το 1. 30 λεπτά και μετά, λέει και τη λύση, δηλαδή την καταγγελία-δήλωση για την οποία γίνεται λόγος στο ηχητικό και η εφαρμογή του αρθρου 120, είναι σε pdf καρφιτσωμένη στην ομάδα Ιερή Δήλωση Άρθρο 120, και μέσω λιμεναρχείων στην ομάδα Ιερή Δήλωση Άρθρο 120 # 3
Αδιάψευστο το γεγονός ότι επί σχεδόν 6 χρόνια τώρα, ένα σάπιο 99.9% εκ του συνόλου των ελλήνων πολιτών μαζί με τους 300σιους προδότες πολιτικούς της βουλής ΚΑΙ ΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ, συνεχίζουν ανένδοτοι τα καθάρματα να υποθαλπτουν και να αποσιωπούν επίσημα ανακοινωμένη από την έδρα της βουλής δικογραφία που ισχύει εις βάρος 172εν ενεργεία βουλευτών-υπουργών για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας,και προπάντων αποσιωπούν την κακουργηματική παράλειψη διώξεων εκείνου του έσχατου εγκλήματος αλλά και την βίαιη κατάλυση του Συντάγματος τα πουλημένα ανθελληνικά αυτά καθίκια, με αποτέλεσμα να μην ξεκινούν οι προβλεπώμενες διώξεις και να συνεχίζεται κανονικότατα το πλιάτσικο μέσα στην πατρίδα μας
ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΌΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΙΩΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗς ΧΩΡΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΛΕΟΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΤΕ.
δείτε και κοινοποιήστε.
δειτε στον τοιχο μου τι πρέπει άμεσα να πραξετε (για ότι πληροφοριες
πείτεμου) https://www.facebook.com/tasos.mastrogiannis.5/videos/10205321375293793/?pnref=story..

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications