Παιδόφιλος συλλαμβάνεται φορώντας στολή του Batman!!!!
Παιδόφιλος συλλαμβάνεται φορώντας στολή του Batman!!!!

Στην Βρετανία υπάρχει ένα γκρουπ ανθρώπων, οι οποίοι έχουν βάλει ως στόχο τους, την μείωση των φαινομένων παιδοφιλίας. Τι κάνουν; Μαζεύουν στοιχεία για τους ένοχους, τα καταθέτουν στην αστυνομία και λίγο πριν φτάσει για να τον συλλάβουν, τον ενημερώνουν εκείνοι, τραβώντας τον videο…

Όπως έγινε και στην περίπτωση του Γουόρεν Μιλν, ο οποίος ήταν γνωστός στις αρχές του Νιουκαστλ για τις… ορέξεις του αυτές, καθώς τις είχε απασχολήσει και το 2016 όμως είχε γλιτώσει την φυλακή.

Του είχε απαγορευτεί όμως να έχει οποιαδήποτε επαφή με παιδιά κάτω των 16 ετών… Δεν μπόρεσε όμως να συγκρατηθεί και ήρθε σε επικοινωνία με τουλάχιστον 4 διαφορετικά κορίτσια, κάτι που τον οδήγησε εκ νέου στις δικαστικές αίθουσες.

Μάλιστα, όταν η συγκεκριμένη ομάδα έκανε την εμφάνισή της στο σπίτι του, εκείνος άνοιξε φορώντας τις πιτζάμες του, η οποία είχαν την στολή του Batman.

Φυσικά αρνήθηκε τα πάντα, η μητέρα του προσπάθησε να τον υπερασπιστεί, αλλά η φωνή του πατέρα του από μέσα, ο οποίους ακούστηκε να λέει «όχι, πάλι» δείχνει οτι όλοι γνώριζαν οτι συνέχιζε να υποκύπτει στο πάθος του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications