Παράνομα είχαν βάλει τον Αμίρ να κληρωθεί σημαιοφόρος στη Δάφνη!
Παράνομα είχαν βάλει τον Αμίρ να κληρωθεί σημαιοφόρος στη Δάφνη!!!

Εδώ γράφαμε : Επίθεση με πέτρες στο σπίτι του 11χρονου Αμίρ που είχε κληρωθεί σημαιοφόρος στη Δάφνη! τι συγκινητικό! ποιος αριστερός δάσκαλος τον έβαλε σημαιοφόρο άραγε? γιατί αυτο με τις κληρώσεις ειναι ύποπτο, οπως έβαζαν πριν τις κληρώσεις!μήπως ηταν πανέξυπνα και έγραφαν καλά όταν δεν μιλάνε καλά καλά ελληνικά?

Φυσικά δεν γνωρίζουμε τους νομούς που αφορούν τα σχολειά, δεν μας αφορουν! άπλα ηταν ύποπτο πως ένας 11 χρόνων κληρωθεί σημαιοφόρος! τελικά ξύπνησαν κάποιοι άλλοι :

Η Υπουργική Απόφαση Φ.10/ΦΜ/151306/Δ1 του έτους 2017 καθορίζει τον τρόπο επιλογής σημαιοφόρων, παραστατών, υπευθύνων κατάθεσης στεφάνων και αναφέρει ρητά πως οι διατάξεις της παλαιότερης Υ.Α. Γ1/219/16-3-2001 παραμένουν σε ισχύ σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή των αλλοδαπών μαθητών στη διαδικασία της επιλογής.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Υ.Α. Γ1/219/13-3-2001/ΥΠΕΠΘ ο μικρός Αμίρ δεν θα έπρεπε να μπει στην κλήρωση γιατί: «Στη διαδικασία επιλογής σημαιοφόρων, παραστατών και υπευθύνων για την κατάθεση στεφάνου μπορούν να συμμετέχουν και αλλοδαποί μαθητές, οι οποίοι φοιτούν τουλάχιστο δύο (2) χρόνια σε ελληνικό σχολείο.»

Σύμφωνα με την συνέντευξη που έδωσε η μητέρα του παιδιού στη Lifo, ο Αμίρ είναι μαθητής στο δημοτικό σχολείο Δάφνης εδώ και 7 μήνες, αφού πρώτα πέρασε ένα ολόκληρο χρόνο στο camp της Λέσβου https://archive.is/pVaCW

Έτσι, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ο μικρός Αμίρ δεν θα έπρεπε να συμμετέχει στην κλήρωση γιατί δεν έχει φοιτήσει τα δύο χρόνια που χρειάζονται. Και αφού δεν τους πέρασε να τον βάλουν σημαιοφόρο με τις αλχημείες τους: Απίστευτο Σόου ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ – Με Τιμές… Αρχηγού Κράτους Ο Αμίρ Στο Μαξίμου.

Μετά την απόφαση του διευθυντή του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης για την ακύρωσης της κλήρωσης που παράνομα τον έβαλαν , ήρθε η στημένη επίθεση στο σπίτι του 11χρονου Αφγανού,οι αριστεροί ήξεραν που ειναι αφού αυτοι του το έδωσαν το σπίτι(σίγουρα παράνομα)!βεβαία δεν πέτυχαν τόσο καλά με τα βίντεο καθώς οι λαθρο δεν κάνουν για ηθοποιοί! έστησαν ολόκληρο προβοκατόρικο θέατρο.

Οι ακροαριστεροί μισούν την Ελληνική Σημαία, αλλά στήνουν κ@λο για την κρατήσουνε λαθρομετανάστες ~ O Τσίπρας έκανε δώρο μία στον Λαθραμίρ!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications