ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΗΣ ΖΕΜΠΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΟΥ – Η ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΗΣ ΖΕΜΠΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΟΥ – Η ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ

Δεν έχει καταλαγιάσει ακόμα η οργή του κόσμου από το άγριο φονικό μιας ανυπεράσπιστης γυναίκας μέρα μεσημέρι στο Β’ Νεκροταφείο αλλά και τα σκοτεινά σημεία σχετικά με τον τοξικομανή δολοφόνο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, η έρευνα συνεχίζεται ενώ έχουν ανοίξει φάκελοι και άλλων ανθρωποκτονιών στην ευρύτερη περιοχή. Διότι αν ο 58χρονος δράστης σκότωσε μία φορά για να βρει τη δόση του, κανείς δεν αποκλείει να το έκανε και δεύτερη, ίσως και τρίτη.

Μία φωτογραφία που αποκαλύφτηκε από εκπομπή έρευνας έκανε τις Αρχές να στρέψουν το βλέμμα τους σε μία άλλη ειδεχθή ανθρωποκτονία που παραμένει ανεξιχνίαστη. Την φρικτή δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου τον Απρίλιο του 2016 στο υπόγειο πάρκινγκ υποκαταστήματος μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι.

Σε αυτήν απεικονίζεται ο δράστης Εμμανουήλ Εσσατζανιάν – Σοροπίδη μερικές μέρες πριν το φονικό στο Β’ Νεκροταφείο να βρίσκεται σε υπόγειο πάρκινγκ γνωστού πολυκαταστήματος στο Μαρούσι με αμφίεση που κάθε άλλο παρά τοξικομανή θυμίζει.

Το εν λόγω πολυκατάστημα απέχει μόλις μερικά χιλιόμετρα από το υπόγειο πάρκινγκ της φρίκης, όπου η Αγραφιώτου βρήκε τον θάνατο. Να θυμίσουμε ότι η άτυχη γυναίκα κυριολεκτικά πέθανε από το ξύλο που έφαγε από τον δράστη, ο οποίος ΔΕΝ την λήστεψε αλλά την πέταξε σε κλιμακοστάσιο όπου βρέθηκε ένα μήνα αργότερα τυχαία. Λόγω της σήψης ήτα αδύνατο να διαπιστωθεί από τον ιατροδικαστεί αν η γυναίκα είχε κακοποιηθεί σ@ξουαλικά.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Παρά τις προφανείς διαφορές στα δύο εγκλήματα (απουσία μαχαιριού αλλά και μη ληστείας στην περίπτωση Αγραφιώτου) οι Αρχές ερεύνησαν το ενδεχόμενο ο φονιάς της Ζέμπερη να σκότωσε και την Αγραφιώτου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, πιθανή σύνδεση των δύο εγκλημάτων δεν υπάρχει αφού ο Σοροπίδης ήταν εκείνη την περίοδο (Απρίλιο του 2016) στις φυλακές Χαλκίδας κρατούμενος για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών αλλά και για κλοπές. Μάλιστα εκείνες τις ημέρες που δολοφονήθηκε η Αγραφιώτου, ο τότε κρατούμενος δεν είχε λάβει κάποια ολιγοήμερη άδεια.

Όμως, σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα σε άλλες ανεξιχνίαστες ανθρωποκτονίες -κυρίως ηλικιωμένων- στην περιοχή και πιθανόν να υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις στις επόμενες ημέρες.

makeleio.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications